| IooMar a întrebat:

Sa va spun ce mi s-a intamplat azi legat de baiatul pe care il plac. El era la baia baietilor, clasa mea este chiar langa baia baietilor si obisnuiesc sa intru mai mereu sa ma uit in oglinda si azi cand am intrat in baie el era acolo, sa uita in oglinda si eu m-am dus sa ma uit in oglinda si el s-a uitat fix la mine si atunci cand eu m-am pus in fata oglinzii el s-a dat putin in stanga, dar isi mai vedea fata in oglinda.Deci voi ce credeti despre asta? Ce credeti ca a zis el dupa ce am iesit eu din baie? Va rog sa nu mai faceti misto pentru ca pentru mine rasp vostru conteaza mult.Argumentati-va raspunusul! Multumesc!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este penibil si foarte nepotrivit ca o fata sa intre in baia barbatilor si arata multa lipsa de educatie. Probabil si-a facut o parere foarte proasta despre tine. S-a uitat fix la tine in speranta ca iti vei cere scuze si te vei retrage, dar cand a vazut ca insisti cu comportamentul urat, s-a dat la o parte.

5 răspunsuri:
| cristianorudi7 a răspuns:

Daca ai rugat frumos, nu o sa zic nimic de rau, de fapt nu o sa zic nimic, pentru ca nu are rost, este subinteles.

| Luissa123 a răspuns:

Pai s-a dat in stanga probabil sa-ti faca loc, nu era sa stea el cat cuprindea oglinda...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!

În locul lui așa făceam și eu,știu că pentru tine contează orice semn,dar nu înseamnă absolut nimic,eu cred că nu a spus nimic cu voce tare,doar în gând dar asta nu poți știi,s-a dat î stânga ca să te vezi în oglindă,doar nu stătea pe loc,nu? eu zic să îi dai semne și să mai vorbești cu el, să vă împrieteniți, fundă?

| Lavinutzz a răspuns:

Doar ti-a facut loc sa te vezi tu in oglinda asta nu inseamna cine stie ce dar incearca sa te imprietenesti cu el daca il placi. Atunci cand placi pe cineva fa conversatie deschide un subiect interesant asa o sai atragi atentia ...baftawinking

| carpediem a răspuns:

In plus de ce a spus Brigela, cand intri in baia baietilor e ca si cum ai spune ma mananca pielea va vreau pe toti. E foarte vulgar ce faci. Si mai da-o naibi de oglinda, ce sa spun...ma uitam in oglinda. Deprimant, foarte deprimant. Jumate din viata ti-o petreci in oglinda si vezi ce? Parca nu sti cum arati. Misto'? Da' in cabina de wc nu poti sa montezi o oglinda pentru tine si intri cu cine intra sa faca treba mare. Cum intrase Mr. Bean cu ala in wc. Ai o problema, educa-te si revizuieste-ti comportamentul sexual, caci conotatie sexuala are gestul tau. Bafta.