| cata_4290 a întrebat:

Sa vedem cum va descurcati cu asta! aveti o relatie de 3 ani cu un barbat care inainte de a va cunoaste a avut o aventura cu o femeie maritata si al carui barbat ii este un bun prieten in prezent, iubitul va spune din doi in doi pasi ca totul s-a petrecut cu mult timp in urma si ca te iubeste si ca nu te insala si ca ce au avut ei a fost doar o aventura si ca pe sotul ei l-a cunoscut dupa ce ei au avut ce au avut.bun.acum locuiti exact langa locul ei de munca.sotul ei va viziteaza si este un om de nota 10 vb aia, si nu crede ca cei doi au avut ce au avut insa el ti-a confirmat tie ca da si sustine ca nu-l mai intereseaza ea si doar de tine si de viitorul vostru.cum traiesti in fiecare zi cu gandul ca daca iese doua minute din casa se poate duce so vada? si cum dormi noaptea cand il sti plecat de luni pana vineri cu gandul ca o poate suna sau orice altceva de genu? cum v-ati razbuna daca ati fi fost candva prietene si ea nu si-a vazut de treaba ei si ii tot facea oki dulci si glume proaste? ce ati face intr-o astfel de situatie?

Răspuns Câştigător
| Puf a răspuns:

Hei Cata, dupa cum ti-am spus, vei ajunge sa il pierzi. Trebuie sa lupti si sa incerci sa ai incredere in el,las-o mai moale ceva timp sa vezi daca e bine. Trebuie sa lupti cu tine in situatia asta ca sa reusesti sa ai incredere,nu trebuie sa ai incredere orbeste in el,dar totusi, daca te indoiesti de el va crede ca nu il iubesti. Esti dispusa sa il pierzi din cauza unei nenorocite de gelozii? Si aveti deja atata timp impreuna, nu mai sunteti copii, deci nu va jucati pur si simplu.Aici totul depinde de tine,trebuie sa faci cumva sa ai incredere,sau crezi ca el nu te ajuta in asta? Fa o l; ista cu lucrurile care te fac sa ai incredere in el si lucrurile care te fac sa nu ai si vezi care parte e mai plina. Gandeste-te la momentele frumoase impreuna, ceea ce a fost a fost in trecut. Viata este inteleasa privind in urma, dar poate fi traita doar privind inapoi. Ce conteaza trecutul lui odata ce acum e doar al tau?

26 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Am citit cu multa atentie si postarile tale suplimentare.INAINTE sa te cunoasca pe tine a avut o aventura cu femeia asta.Era singur si putea face orice dorea.A avut doar o curiozitate pe care si-a satisfacut-o, nu-i mai trebuie altceva. Daca ii mai trebuia, nu erai cu el acum.Probabil e si scarbit de modul in care ea continua sa i se ofere pe tava si exasperat ca tu nu poti intelege care e realitatea.Iti inegresti sufletul de pomana si strici cu buna stiinta o relatie frumoasa.Da,exista asemenea barbati,chiar mai buni decat spui tu,dar multe cauta o viata fara sa-i gaseasca si sfarsesc singure langa doua pisici,fara copii, fara nici o multumire! Tu, lasi paranoia si gelozia sa te macine si vrei neaparat sa stai stramb si sa judeci si mai stramb! Trezeste-te inainte sa fie prea tarziu! Ce sa faci cu ea? Nimic.Ai de ales intre a fi indiferenta sau exuberanta de cate ori o vezi. Oricum e verde de invidie ca tu ai ceva ce ea ar vrea sa aiba, dar nu mai poate.Ce sa faci cu el? Sa-l iubesti.Ai sansa sa fii fericita, intr-adevar.Dezintoxica-ti sufletul si mintea,scoate negativismul asta din tine, el ti-a demonstrat de atatea ori ca-ti faci griji de pomana! Ce sa faci cu tine? Sa-l ceri de barbat si sa-i faci doi micuti, dulci ca voi doi! Si vei fi cea mai fericita femeie si mamica!

| Anca a răspuns:

Parerea mea sincera :

Probabil tine la tine, dar nu uita ca o femeie care se ofera pe tava, ca o friptura cu garnitura, frumos aranjata si asortata, e imposibil de refuzat.
Mai ales daca, ai mai avut-o odata si stii ca a fost. buna...

Ce as face eu ( desi pare extrem ), daca tii cu adevarat la el nu te culca pe o ureche. Nu o face pe geloasa si nu face crize. Ramai doar pe pozitii, cu ochii in 4 si afla adevarul.

1. As plati pe cineva sa-l urmareasca. Am un prieten taximetrist si mi-a povestit nenumarate urmariri pe care le-a facut cu clientele in masina. Daca platesti un taximetrist ( e mai ieftin decat un detectiv ), vei ajunge probabil la o intalnirea de-a lor. In cazul in care vor avea.

Nu-i o idee buna sa faci asta, dar e mai bine decat sa te intrebi in fiecare zi unde e.
Dupa ce iti va castiga increderea si va trece testul ( daca il trece ), atunci vei putea sta linistita si bineinteles, nu ii vei spune niciodata ca ai facut asta ( in cazul in care nu-l prinzi cu nimic ).

2. As avea grija sa afle sotul ei de aventura lor.
De ce s-o protejezi pe ea? De ce sa te chinui tu? De ce sa-ti fie mila de sotul ei?

Gandeste-te DOAR la tine.

Cand sotul ei va afla, prietenia cu iubitul tau nu va ma exista.
Va incepe si ala sa intre la banuieli, sa-si puna intrebari, sa devina gelos, suspicios, s-o urmareasca si nu va putea sa mai stea la aceiasi masa cu una care i-a tras-o nevestei lui!

3. As incepe sa-i arunc ei vorbe de genul : " Ma duc acasa ca ma asteapta X ( cum il cheama ) cu masa pusa ", sau " mergem in weekend la munte sa ne bucuram unul de altul ".
Alinta-l cat mai mult in prezenta ei, tine-l in permanenta de mana, pupa-l in fata ei. Nu lasa sa se vada ca te afecteaza ea, pentru ca in curand o s-o scoti din peisaj!

Eu sincer cred ( desi nu vreau sa te influentez ), ca se mai culca cu ea.

Pune sa fie urmarit. E pacat sa pierzi timp cu un om care te inseala si sa rada ei de voi 2 ( tu si sotul ei ), pe la spate.

| Anca a răspuns:

Eu cred ca pe ea o vede ca o femeie cu care a facut sex. O data, de 2 ori, de 10. Cu tine se potriveste mai bine, de asta e langa tine.

Dar nu cred ca e placut sa stii ca inca se culca cu femeia nepotrivita, dar al naibii de potrivita pentru o aventura.

Urmareste-l! Parerea mea!

| Anca a răspuns:

Si eu cred ca au ceva... Daca nu ar avea, ea nu ar defila asa prin fata lui si nu ar exista privirile alea, iar el nu i-ar cauta prezenta.

| PetreConstanta a răspuns:

Daca vrea sa te insele o face nu neaparat cu fostaCa sa ma razbun nu asi avea de ce fiecare cum isi asterne asa doarme Iar daca prietena nu-si vede de treaba ei nu i-as m-ai spune prietena si asi indeparta-o de casa, de familia mea asa ca nu te gandi prea mult la asta nu exista barbat care sa nu-si insele nevasta acum este mai grav isi insala si amanta

| pisoias a răspuns:

Daca s-a intamplat inainte de a va cunoaste nu vad nici o problema.Conteaza prezentul, ceea ce traiti voi impreuna.Mai degraba cred ca aceasta femeie a denit o obsesie pentru tine. Daca ar vrea sa te insele ar putea s-o faca si cu o alta, sau nu? Acorda-i credit acestei relatii, fii mai optimista s-ai sa vezi ca totul va fi bine.Noroc.

| Puf a răspuns:

Interesanta chestie :d. Daca nu ai incredere in el vei trai mereu cu impresia asta, iar asta nu te va lasa niciodata sa fii fericita. Daca nu ai incredere in el, se va simti jignit si s-ar putea sa il pierzi, daca ai incredere in el, e posibil sa te minta. Incearca sa gasesti o metoda sa aflii adevarul si sa incerci sa ai incredere in el. Bafta :*

| cata_4290 explică:

Ai terminat de citit ca eu o stiu.ce ai face?

| cata_4290 explică:

Puf am o problema nu prea am incredere in el desi incearca sa-mi faca pe plac cam tot timpul, oare sunt paranoica? rad si glumesc dar nu-i de ras ca doare si mai ales cand vezi ca celalalt incearca sa repare si tu mereu strici cu o nenorocita de neincredere si gelozie...nu stiu sincer e o relatie identica cu un joc de sah poti sa pierzi oricand daca faci o miscare gresita

| cata_4290 explică:

Intr-o asa situatie nu stiu cati sau cate trec dar tot ce stiu ca gelosul sau geloasa va pierde mereu. poate ca da a fost cu mult timp in urma si gurile rele poate vor sa strice dar cum sa am incredere in el cand la fiecare pas vine cate unu si ma intreaba daca eu chiar cred ca intre s-a terminat? poate e cum spune el ca vor sa ne desparta pentru ca relatia merge bine si vad ca el in sfarsit are o relatie serioasa,sau sunt doar vb lui sa ma faca pe mine sa nu-l las! nu stiu ce sa mai zic si nu stiu ce sa mai cred,avem o relatie cat se poate de normala in care libertate avem amandoi in limita bunului simt desigur,suntem liberi sa iesim cu prietenii toate pana la inselat,e banal dar e o regula a noastra,acum daca el are incredere in mine sa ies cu fetele si cu prietenii mei eu de ce nu pot fi la fel...e mult de spus si nu cred ca cineva chiar ar sta sa-mi analizeze mie relatia e grea e foarte grea cand se intalnesc doua persoane ca noi doi, el un orgolios si un mandru de ce si cum este si de cate a realizat fara ajutorul nimanui, si eu o zapacita care crede ca nimic bun nu i se poate intampla dupa ce a avut parte numa de idioti in trecut.cam asta e relatia mea.

| cata_4290 explică:

Aaa,am uitat sa specific ca e un barbat matur in toata firea si stie ce vrea de la ziua de maine si ca intre noi e o diferenta de 9 ani el are 33 si eu am 24, ma gandesc ca poate e greseala mea gandind asa el isi doreste o familie un copil pe care si eu le vreau insa uite e piedica asta care sta in calea increderii mele in el,nu-si mai vb nimic de zis totul pare ca s-a terminat dar nu stiu e prea suspecta atata bunatate si iubire intr-un barbat,oare chiar se poate, chiar exista si barbati asa care fac totul sa-i fie bine femeii de langa el? nu-i painea Lui Dumnezeu, nu-i un sfant dar ar fi daca eu nu i-as zice nimic si nu as mai fi geloasa si neincrezatoare imi ce-mi spune.nu stiu voi ce spuneti?

| cata_4290 explică:

I-am cerut sa faca anumite lucruri de care ma simt mandra ca le-a facut,el saracu ca sa-mi dovedeasca ca nu mai are nimic cu ea le-a facut si intr-un fel sau altul ma ajuta cu multe sa ma faca sa am incredere in el, si obsesie nu ar fi devenit daca nu as fi vazut la inceputul relatiei noastre glumele si privirile lor, aici mi-am pierdut increderea in el si chiar daca el sustine ca nu mai are nimic cu aceasta femeie si ca pentru el a fost doar o aventura acum dupa 3 ani,de fiecare data cand este prin preajma lui o vad cum il cauta cu privirea, cum incepe a defila in stanga si in dreapta face pe interesanta si se da in spectacol ca el so observe, am incercat pana sa evitam si locurile unde ar fi putut fi si ei doi insa cum baietii sunt prieteni buni de la o vreme incoa ma face sa cred multe.stiu ca il pierd de aia cer mii de sfaturi peste tot ca singura sa trec nu ma vad in stare.e complicat intr-adevar dar nu stiu cum as putea sa trec peste pentru ca aici ne e viata si locurile de munca.pup si multumesc pentru ce-mi scrieti.

| cata_4290 explică:

Greece12 cata dreptate poti avea,imi bat capul degeaba cu o geloasa si o invidioasa care desi are o frumusete exterioara pe care eu poate nu o am,eu am barbatul pe care ea si-l doreste si nu-l poate avea! nu cred ca un barbat ar vrea sa aiba alaturi o femeie care si-a inselat sotul cu el,i-o poate face si lui oricand,multumesc mult, mi-ai mai ridicat un pic moralul. daca asta e realitatea atunci voi continua prin a incerca sa am incredere in el, si sa lupt in continuare pentru noi.pup mersi multt.

| cata_4290 explică:

Anca ce-mi spui tu e ce aud zi de zi din gurile rele de pe aici de unde stam si sotul ei nu crede in aventura lor i-am spus chiar eu cand ne-am despartit dupa 3 luni de relatie,iar al meu iubit statea numa beat si prietenii lui imi spuneau ca sa-l cred si sa inteleg ca el are o varsta si ca nu mai cauta aventuri ci o familie,atunci a fost cand ei doi au incetat cu glumele si nu si-au mai vb,dar cum ai spus tu despre friptura aceea buna,da o fi fost buna,ce ma intreb eu de ce nu a divortat ca sa poata fi impreuna,pentru ce mai sta langa bietul om daca il vrea pe al meu? al meu si in ziua de azi e un barbat liber chiar daca are o relatie cu mine, nu ne leaga nici un act, si ar fi putut face lucru asta cu mult timp in urma cand treaba era inca rece intre sotul ei si iubitul meu.vedeti voi aici e problema mea daca atat vor sa fie impreuna de ce nu fac ceva sa fie? poate ca iubitul meu chiar are drepate nu-si doreste o femeie ca ea oricat ar fi de buna si frumoasa, atat timp cat si-a inselat barbatul, poate ii e frica sa nu-i faca si lui la fel.

| cata_4290 explică:

Vera si daca privim in viitor urmariti constant de trecut si cand sti ca trecutul asta e la doi pasi, iar cand ti se intoarce dupa 15 minute inapoi acasa si-ti spune am plecat fara tigari, si apoi nu mai iese, l-ai crede? ce ai gandi atunci? repet locuim langa locul ei de munca.acum stiti care e frica mea.e prea aproape de noi nu ca ca el nu m-ar iubii, nu de el mi-e frica ci de ea, e prea perversa.si prea aproape o femeie ca ea nu are limita in a face rau.

| cata_4290 explică:

O sa fac un ultim rezumat despre cum stau lucrurile, la vreo 2 3 luni de cand am inceput sa iesim am observat ca intre ei doi este ceva din gesturi,priviri,glume,petecea mai mult timp in barul in care ea lucreaza decat cu mine,il invitau la masa si era mai tot timpul in preajma lor,si o prietena mi-a confirmat ca da ca au ceva.bun.i-am spus ca daca tot o vrea sa ramana cu ea,la inceput mi-a negat, si am ajuns sa ne despartim, dupa 2 saptamani ma suna si-mi spune ca vrea sa vb...si atunci a fost cand el mi-a recunoscut ca da au avut ceva dar cu mult timp in urma si ca acum nu mai au nimic, ca el vrea sa-si faca o familie si etc.sotul ei a venit la mine si m-a intrebat daca e adevarat ca din cauza ei ne-am despartit noi,iar eu i-am spus ce am auzit,dar nu a crezut,din clipa aia el cu ea nu si-au mai vb,dupa un timp au inceput prin a se saluta doar ca si in prezent, acum eu cred ca si sotul ei are ceva de banuit si de aia tine atat sa fie in preajma iubitului meu ca sa nu aiba ei timp sa se vada singuri, nu stiu.ne-am impacat si de-atunci am inceput a avea o relatie normala v-am spus,comunicam,se poarta frumos,ce ma face pe mine sa cred ca inca mai are ceva cu ea este felul ei de al privi si de a defila prin fata lui si cum se da in spectacol,automat ca si el se uita ca doar toti se uita la cum reactioneaza ea cand il vede,multi imi spun ca e invidioasa si ca de aia face asa, ca el a lasat-o pentru mine si ca am un barbat bun langa mine,iar altii imi vin cu"vai dar tu nu vezi ca asta e semn ca inca se mai vad"acul locuind atat de aproape de locul ei de munca,si trece zi de zi prin fata casii mele,nu cred ca sunt paranoica ceva la mijloc inca este,dupa comportamentul ei cred ca da,el nu da semne de nimic insa ceva nu-i bine...ori ea vrea sa ma oftice ca de multe ori am dat de inteles ca ma deranjaza si mai ales ca ne-am despartit pe tema asta si sotul ei eu fi spus sau so fi luat de ea nu stiu,ori vrea sa-mi dea de inteles ca ea inca e cu el,paranoica sau nu geloasa sau nu, ceva aici nu-i bine.voi incerca sa ma abtin de la a da de inteles ca gandesc asa un timp sa vad ce se intampla, si sa voi incerca sa aflu ce-i la mijloc chiar daca risc sa-l pierd.mai bine acum decat peste ani.nu-i usor deloc, desi unii vad lucru asta floare la ureche, nu-i.

| cata_4290 explică:

Ancuta draga mea cand o sa ai 24 de ani o sa vezi cu alti oki lucrurile.

| noktambul a răspuns:

Nu ai inteles nimic din aceasta relatie. Nici eu laughing Cel putin din modul in care ai relatat-o.

| vera_5828 a răspuns:

Traind in prezent si privind spre viitor. Nu te poti agata de trecut obsedata viata merge inainte, este o fosta relatie, daca iti este atat de frica inseanmna ca nu ai incredere in tine.

| selfie a răspuns:

Asi citi asta de 20 de ori si dupa asi face ce asi face laughing Tarebig grin

| IloveME a răspuns:

Pfffffffffff
stiu cum e sad nu e neaparat la fel,dar e asemanator!
e urat sa nu ai deloc incredere in persoana iubita,mai ales cand are un trecut extravagant! j eu trec prin asa ceva si simt ca se destrama totul,se poarta foarte frumos,dar mereu o dau in bara cu geloziile mele! nu stiu eu m-am gandit sa fac ceva prin care el sa nu-si mai dea seama ca ma supar sau ca sunt geloasa (chiar daca inauntrul meu morrr,crep, explodez). alta solutie nu vad! daca vreau sa-l am langa mine mereu, sa ma iubeasca si sa-l iubesc trebuie sa fac ceva.asta ar trebui sa faci si u mereu, cred ca nu vrei sa traiesty toata viata cu aceiashi frica.gandestete mereu la clipele frumoase dintre voi, cat de mult il iubesti si cat de mult te iubeste!
nu stiu daca ti-am fost de mare ajutor, dar repet nici eu nu stiu c sa fac si daca pana la urma voi reushi...big grin succes!

| Kyuubimon a răspuns:

Pai,eu una m-as preface ca am incredere in el,dar daca va calca stramb asta se va vedea de la sine, din comportamentul sau, vorbe, fapte etc. Pe oameni ii poti citi ca pe o carte deschisa. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce rost mai are atita judecata cind nu sintem in stare sa nu ne inselam pina si pe noi insine?

| ioana123_2739 a răspuns:

Ai putea pur si simplu sa ii zici sa nu mai pastreze prietenia cu sotul ex-ei. si sa va vedeti de viata mai departe. cum gandesti tu nu mi se pare sanatos, si nu are nicio legatura cu realitatea. cred ca normal e sa te concentrezi pe lucruri pe care le poti verifica, si nu pe scenarii facute de tine. nimeni nu poate fi controlat 100% din timp si nici nu e asta ideea unei relatii. o relatie sanatoasa se bazeaza pe incredere, daca nu exista incredere e o problema intre voi, nu are legatura cu altcineva.

| ioana123_2739 a răspuns:

Eu zic aici numai cum as face eu... pur si simplu nu m-ar interesa comportamentul ei. dar as intrerupe orice relatii cu exa si sotul ei si i-as zice si prietenului meu sa faca la fel. i-as scoate din capul meu si mi-as vedea de treaba si de relatia mea. daca as fi fericita cu prietenul meu, mi-ar fi indiferent cate ex-e se plimba prin fata casei noastre

| anca_9816 a răspuns:

Pai in primul rand eu ma n umesc anka si stiu cum e pentru ca mie imi place de un bait ciprian el e in clasa a sasea iar eu in a cincea si nu stiu ce sa fac pentru ca se da la toate fetele si nici nu se uita la mine si nici nu ma baga in seama... raspuns ce sa fac?