2 nu ar trebui sa faca atat caz pentru asta. Secretele trebuie pastrate, nu discutate. Pe mine nu ma intereseaza ce fac sau simt prietenii, dar nu vor sa stiu. Ma chinui sa tin minte ce secrete vor sa stiu.
Cred ca 1 rezoneaza mult mai bine cu 3, de aia isi discuta chestiile intime cu el. 2 chiar daca e de incredere, s-ar putea sa nu il inteleaga, sau sa ii dea niste sfaturi intr-o directie nedorita de 1.
Da-o si tu pe romaneste...
Cu Vasile, cu Ionel, si cu Marcel.
Are sens mai mare asa.
Ca să-ți răspund și la întrebare.
Indiferent cât de bun mi-ar fi un prieten, nu aș considera niciodată că ar fi obligat să-mi spună mie secretele lui, sau că aș fi cel mai îndreptățit să fiu eu confidentul lui.
(Chiar prefer și mă bucur să nu mă facă nimeni confidentul lui. Nici chiar soră-mea. Oricum, din punctul meu de vedere, confidențele, sunt doar mici bârfe.)
Daca as fi in locul lui 2 as incerca sa nu fiu geloasa ca simte nevoia sa i se confenseze lu 3. Uneori secretele le spui celui care simti ca te intelege mai bine nu neaparat ca 2 sau 3 e mai de incredere sau nu, pur si simplu simti ca persoana respectiva te intelege, nu te judeca, nu ai cu toti prietenii acelasi tip de relatie oricum, desi poti sa tii la fiecare la fel
Sun Tzu spunea ca ceva cunoscut de trei persoane nu mai este un secret.
Cu prietenii discuti probleme personale tinand cont de mai multe criterii in relatia cu ei. Nu discuti - decat daca vei sa le stie toata lumea - probleme personale, intime cu toti prietenii.
Nimeni nu este obligat sau dator sa-si expuna problemele personale vreunei alte persoane, chiar prieten fiindu-i.
Nu m-aș simți prost daca as fi in locul lui 2.
Păi dacă omul nu vrea să îmi spună anumite chestii de ce sa fiu supărat pe el?
Concluzia e sa faca fiecare cum considera si sa nu ne bagam nasul in vietile altora.
"Să zicem că există o relație de prietenie între 3 băieți."
then
"2 și 3 nu au tangențe unul cu celălalt dar se cunosc."
Aha...îi bun.
"Ce concluzii ați trage din situația prezentată?
De ce dacă ambii, atât 2 cât și 3, sunt de încredere, 1 are încredere și riscă mai mult să-i spună secrete intime lui 3?"
Because they vibe.
"Voi dacă ați fi în locul lui 2 și ați afla că 1 îți ascunde lucruri pe care în schimb ii le zice lui 3, cum v-ați simți?"
As înțelege că e ok ca unii să se simtă mai apropiați de mine iar alții nu.
Ce e cu întrebările astea?
Le pui ca să îți dai seama din răspunsurile oamenilor de ceva anume?
Ori doar ...curiozitate?
M-ai pierdut de la primele propoziții
Dacă aș fi 2 și aș afla că 1 îi spune lucruri intime lui 3 și nu mie nu cred că m-aș simți aiurea pentru că fiecare om are o persoana cu care discută unele lucruri, chiar dacă nu aș fi eu aia. M-ai tare m-ar durea dacă 1 mi-ar spune mie timp de ani întregi lucruri intime iar după brust începe să îi spună lui 3. M-aș gândi ca nu mai are încredere în mine.
1: 2 sex cu 1 iar 3 e amantul lui 1.
2. 1 il place pe 3. are incredere mai mult in a-i dezvaluii secretele.
3. Naspa. si probabil as cere explicatii si m-ar durea oricum. ar fi finalul.
(scuze daca gresesc. sunt putin baut si am zis sa citesc acest puzzle )
Mă doare capul. Daca cineva nu vrea să-ți spună ceva, nu trebuie să te superi. 2 exagerează
anonim_4396 întreabă:
wizopo2 întreabă: