| Hyacinth a întrebat:

Sa zicem că încerci să îți faci o relație.
Ieși cu mai multe persoane la dateuri o perioada doar ca sa va cunoașteți, nimic serios.
Și toate incep din prima a povesti ce vieți grele și tragice au, cate probleme au în viața.
Ce ai gândi?
Se poate sa fie vorba de un tipar de care ești atras/a?
Cum rupi tiparul asta?
Având în vedere că până la dateuri par oameni normali in conversațiile de pe net.

29 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa te plangi de necazuri la o intalnire in scop de relatie respinge cealalta persoana, nu ne place sa ascultam negativitatiile si prostiile celuilalt. Poate in ro lumea e obisnuita cu barfa si bucuria de a afla necazu altuia dar printre straini bautura e la comanda, cateva chestii triste zici la femeie si nu iti mai vorbeste deloc

| Mosotti a răspuns:

As gandi ca am avut "norocul" sa dau de acei oameni, nu ai cum sa fie un tipar de care esti atras pentru ca nu sti dinainte cum va fi ca sa zici ca stiai si ca erai atras de asa ceva.

| Freya1 a răspuns:

Probabil sunt oameni singuratici, ce nu au cu cine sa isi povestească problemele.Si in fond, o dată ce va cunoasteti si a-ti vorbit suficient e ok ca omul sa iti spuna ce probleme întâmpină ca sa stii ce iei.E si spre avantajul tau.

| anonimg a răspuns:

Nu trebuie să avem mai multe relații în același timp.
Îmi lipsesc cuvintele, dar jumătatea noastră nu este chiar aceea pe care ne-o imaginăm sau ne-o dorim.
Jumătatea noastră este de fapt acea persoană care ne va ajuta să ne îndepărtăm defectele de caracter rămase până la relație.
Dacă nu suntem dispuși să înaintăm în felul acesta în îndreptarea caracterului nostru, atunci este mai bine să rămânem singuri. Pentru că dacă vom alege ceea ce ne va plăcea, se va dovedi la final un gust amar.

| Catrice a răspuns:

Pai stai asa nu vorbirati înainte?
Dacă nu v-ați zis asta cat vorbeați prin mesaje pe net, ci le-ați băgat la prima întâlnire....atunci e nașpa.

Răspuns utilizator avertizat
| Catrice a răspuns (pentru Hyacinth):

Ce zic eu, ce pricepi.
Sau tu gata, cum ii vezi profilul îl chemi direct la date a doua zi?

Meh înseamnă că am rămas la stadiul de adolescenthee hee

Și tu niște hotdogs...foarte matur.
Poza nu e dintr-un anime, ci un joc btw.

Sunt nesănătosi
Jocurile ajuta la eliminarea stresului.

Sunt nesănătosi oricum.
Vai ce bine ma cunoști, as vrea și eu sa am timpul tău sa pun întrebări idioate pe TPU da ce sa vezi, experimentez viata de adult.

Pe discord îmi desfășor bișnissu, nu știi tu de asteahee hee
Vai cat ma bucur ca îți pasa de sănătatea mea mentala, asta au observat din statul pe aici?

Îmi dai tu mărar și loboda? Știi, astea nu cresc pe betoane. Ah, de fapt, se pare ca nu știi.

Brb ma duc sa iau dinamita sa dărâm niște blocuri sa fac loc.

| Emma30555 a răspuns:

La primele întâlniri ar trebui să te concentrezi pe lucruri pozitive si drăguțe, ce rost are sa povestești chestiile nasoale din trecut sau sa te plângi de probleme, nimeni nu vrea probleme, macar la început

| FreddieM a răspuns:

E buna intrebarea asta. Da, sa ieși la mai multe întâlniri, e ok, altfel cum iti dai seama ce ți se potrivește?
Dar la faza ca ești atras de un anumit tipar, e puțin nonsens. Tu iesi cu tipa la întâlnire, după aia se vede care e treaba. Prima data ești atras fizic, după aia începi să-i descoperi părțile nevăzute. Dar eu zic ca nu putem vorbi de un tipar, toti avem povestea noastră, e natural sa fii curios dacă vrei să-ți faci prietena, altfel înseamnă că vrei
partenere doar de sex.
Cheers

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Treci peste tiparul asta. Nu e chimia aia…dacă nu e, poate sa ți povestească orice. Nu e și nu e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astea sunt drame, frustrari si "probleme" existentiale de adolescenti si cine vine la o intalnire cu un bagaj emotional de genul asta mai bine ar sta acasa.

Nu vrea nimeni sa auda ce rau o duce cineva.
Oricat de rau ar duce-o, exista alta persoana care o duce si mai rau asa ca este irelevant.

In primul rand n-ar trebui sa te intereseze chestiile astea din prima despre o persoana si cu atat mai mult nu trebuie sa te intereseze trecutul sau fostii/fostele.

Daca iti povesteste despre fosti sau foste spune-i stop ca nu te intereseaza, oricum toti avem fosti sau foste si probleme in familie si sa vorbiti despre ceva mai pozitiv de atat. Daca nu, atunci incheie cat mai repede si pleaca.

Despre relatia cu familia se vorbeste mai tarziu, cand deja sunteti impreuna de ceva timp si e momentul sa "iei cina cu parintii lui sau ei" pentru ca e bine sa ii cunosti parintii pana la urma.

| Cheo0S a răspuns:

Nu am prea inteles la ce te referi.
"Ieși cu mai multe persoane la dateuri o perioada doar ca sa va cunoașteți nimic serios"
Cert e ca as gandi ca persoana aia nu e serioasa.
Nu stiu cine vrea sa fie ales dintr-o multime de parteneri.

Cand vrei sa ti faci o relatie vorbesti cu o singura persoana.

| Pichakchiu a răspuns:

,,pe net par oameni normali,,
Nu! Pe net par neoameni. Oamenii normali au probleme. Nu știu tu de pe ce planeta vii...
Iar chestia cu date-urile multiple, îmi consolidează imaginea ta ca om, care ești, de fapt, neom. Eu dacă as trăi asa ceva, nu as vrea sa mai am de a face cu individul.

| gritt a răspuns:

Nu cred ca e un tipar pentru ca nu am fost atrasa de chestia respectiva.Nu stiam de ea. Aalte lucruri m-au adus la intalnirea aia.As crede ca e coincidenta