| adina2003 a întrebat:

Sabina(fata mea) il conoaste pe viitorul meu sot si se inteleg destul de bine, dar nu stiu cum sa-i spun ei, ca el ar vrea o familie mai mare. Sabina este deja mare si va intelege cu totul gresit ceea ce o asteapta.
Nu vreau sa las de inteles ca eu nu as iubi-o la fel de mult si daca va avea nu fratior sau o surioara, doar ca mi se pare extrem de atasata de mine si de atentia pe care a primit-o, mai ales de la divort!
Ajutati-ma!

2 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Depinde,daca e trecuta de 18 ani deja iti bati gura cu morile de vant, eu la 21 de ani sa imi vina mama pe cap ca mai face vreun copil? le-as face un scandal monstru, cum sa isi permita sa faca inca un copil la varsta ei? adica eu cand ies afara sa ies cu copilu sa zica lumea ca e al meu? fug toate femeile de mine mai rau cum fug barbati de sidace laughing
Oricum, daca fata are vreo 15 ani, 16 sa zicem ca merge big grin

| BiancaCR a răspuns:

Depinde cat de mare este fata acum oricum nu poti sa ii pui chiar mereu fericirea ei mai presus de a ta. Ea trebuie sa inteleaga ca nu se vor schimba foarte multe daca v-a mai avea inca un fratior sau o surioara ba chiar va fi mai frumos pentru ca atunci cand va fi si acesta mare se vor putea sprijini reciproc incearca sa vorbesti cu ea eventual du`o la inghetata si apoi incepe sa ii explici dar nu chiar de fata cu toata lumea puteti face asta in timp ce va plimbati prin parc happy Sper ca te-am putut ajuta