| LiOr a întrebat:

Am 13 ani jumate, sunt fata si pur si simplu numai suport, imi doresc cateodata sa numai exist, intr-un an m-am schimbat mult, din copila aceea mereu cu zambetul pe buze, am ajuns o persoana rea, rautacioasa, am ajuns sa imi judec parintii, sa-i injur in fata, sa ii fac in toate felurile, sa fur, sa nu mai cred in dumnezeu, de 2 ani nu am mai pus piciorul in biserica, lovesc si jignesc pe toata lumea, pe mama o jignesc foarte tare, ii spun ca ea nu e mama mea, ca e socolista, ca o dispretuiesc, tip prin casa, izbesc lucrurile, sunt obsedata de bani, vreau mereu bani multi ca sa-mi cumpar ce vreau, chiar daca am de toate, sunt o fata norocoasa, am haine scumpe, tot ce imi vrea inima dar nu ma multumesc niciodata, o lovesc pe sora mea mica, am reactii foarte urate. Parintii mei sunt despartiti de 2 ani, cred ca si asta m-a marcat chiar foarte mult. Tata o batea pe mama si juca poker pe milioane, veneau camatarii la usa, a vandut vreo 4 masini, aproape vindea si casa unde stateam, daca nu era mama, eram in strada, in fine, si din cauza aceasta s-au despartit. Sufar mereu, plang in fiecare zi, chiar si fara motiv. Imi ranesc foarte mult parintii, ei fac totul pentru mine, niciun copil cred ca nu are ce am eu.Am ajuns sa fiu si foarte retrasa, nu vreau sa mai ies in lume, nu vreau sa vad pe nimeni, fac foarte mult rau, cred ca ma transform intr-un demon. Odata am dat si in bunica pentru ca ma enerva, chiar daca ea imi ofera tot ce-i mai scump, si ea ma crescut. Va rog vreau multe sfaturi! Vreau sa fiu tot acea persoana calma, sociabila cu toata lumea, civilizata, respectoasacrying Tot ce am scris e adevarat, nu sunt minciuni. ce pot face? va rog ajutati-ma simt ca innebunesc, urasc pe toti din jurul meu, si mai ales pe mine, ca am ajuns asa. Oare ma mai pot schimba? cred ca nu va vine sa credeti ce poate face o copila de 13 ani...stiu ca sunt un diavol, dar vreau sa ma schimb si nu stiu cum as putea face asta. daca nu ma opresc din rautati, cred ca am sa ajung foarte raucryingcryingcryingcryingcrying credeti-ma ca as da orice sa fiu persoana aceea cuminte care eram... odata

46 răspunsuri:
| Deniiii a răspuns:

Nu esti sanatoasa!
Doamne fereste de mama ta?
Si nu cred deci asta ce ai scris thu` este luata dupa netoh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfff... e foarte greu
sadincearca s vb cu mama ta ea poate stie c iti lipseste sadexplic`i c nu iti convine si de ce te comporti asa sad cred ca ea e cea mai in masura sa te ajute sad eu cred ca esti asa din cauzxa ca viata a fost prea dura cu tine din cate ai povestit tu saddaca vrei imi poti trimite un mesaj cu id`ul tau sa vorbim mai multe poate te ajut cu ceva happy:*

| pinkdark a răspuns:

Buna.ascultama:
1)ai inceredere in tine si orce faci inainte sa faci ceva gandeshtete bine
2)incearca sa iti amintesticum era cand erai fetita aia cuminte si incearca sa fii iar ca atunci.
du-te la biserica, nu mereu mereu, dar macar de 2 3 ori pe luna daca poti.

te pup si sper ca te-am ajuta
t. zi-mi dupa daca a mers sfatu.

| Șttefania a răspuns:

In primul rand incearca sa nu mai vb urat cu parinti tai, sa nu iti mai lovesti sora sa nu mai fi suparat si sa vb cu mama ta orce. Ai incredere in ei si incearca sa fi mai atat de rautacioasa cum zici
Sper ca te'am ajutat big grin
NOROC :*

| EmotionalKoma a răspuns:

Daca tu vrei ceva atat de mult cat spui cu siguranta vei reusii!
incearca atunci cand ai nervi sa nu ti mai descarci pe sora ta mai mica(am si eu o sora care ma cam ciufuleste x( ) sau pe bunik...
Nu uita daca iti doresti ceva o poti face!

| Mirela37 a răspuns:

Poate ca schimbarea asta se datoreaza si varstei insa pare destul de exagerata. cred ca cel mai bun mod cu care ai putea incepe ar fi sa discuti cu mama ta pentru ca ea iti va fi mareu cea mai apropiata. incearca sa iti aduci aminte de schimbarea pe care vrei sa o faci chair atunci cand esti intr-un conflict din acela si asa vei putea sa iti impui singura sa te calmezi.

| snowflake a răspuns:

Huoo! laughinglaughing

bre frustrato! chill

parerea mea? nu esti tu plesnita ori de cate ori faci fite si figuri d'asteawinking. parintii tai iti dau prea multa libertate, si nu in ultimul rand sunt vinovati IN MARE PARTE de comportamentu' asta haoticwinking

| Jadis a răspuns:

Daca tu te-ai schimbat in rau, tu singura. Asa te poti transforma si in bine. Tu singura te-ai transformat in ceea ce ai devenit. Tu trebuie sa fii constienta sa stii ca nu e bine ce faci. Uita trecutul. Uita de despartirea parintilor, de ce s-a intamplat in trecut. Uita-te in jur: ai tot ce vrei. Si nu mai zi ca nici un copil nu are ce ai tu (pentru ca nu esti singura) poate vei ajunge sa nu ti se mai dea tot ce iti doresti. Cine stie cum vei ajunge? Respinsa si urata de toti. Nu mi se pare normala schimbarea asta brusca a ta. Dar totu depinde de tine. Trebuie sa te gandesti bine la ce ai facut si cum te poti schimba.

| dalyna_2925 a răspuns:

Draga mea la varsta asta se pot intampla multe nu esti singurul copil care are unele probleme.intreadavar trebuie sa discuti foarte mult poate cu cineva care nu il cunosti,, cineva care nu iti este din familie''ca sa sa poti trece peste problemele astea. cel mai bine ar fi sa vorbesti cu un psiholog asta nu inseamna ca esti un om nebun. iar daca vrei sa fi persoana care ai fost inainte nu mai de tine depinde.succes

Răspuns utilizator avertizat
| LiOr explică:

Multumesc pentru sfaturile voastre, sper ca o sa-mi fie de ajutor... pentru ca vreau sa ma schimb neaparat!

Apache
| Apache a răspuns:

Daci dracu ma isterico ...esti asa fiindca nu ti-a bagat nimeni mintile in cap si ai luat-o randeaua! trebuie sa iti bage cineva mintile in cap ( preferabil cu o bata) ...si sa vezi cum iti revii!

Apache
| Apache a răspuns:

Si apropo... daca esti atat de isterica precum zici ca esti ...nu ti-a trecut macar o clipa prin cap ca si tu ai dus la despartirea parintilor tai? ti-ai facut-o cu mana ta! si acum meriti sa suferi pentru asta!

| Betty a răspuns:

Scumpa...ai spus ca nu mai iesi in lume, asta poate fi o cauza, cand te simti rau de ce nu iesi afara? iesi din casa si plimba-te in aer liber si 10 minute sunt suficiente, stii ce frumos este sa te plimbi seara, la apus intr-un parclove struck?
ai zis ca nu ai mai intrat in Biserica de ce nu faci un efort sa te duci duminica asta? iti va fi greu si lene sa te duci si sa te trezesti, asa se intampla, dar in momentul in care ai intrat acolo vei simti o liniste si o fericire generala, nu trebuie sa stai toata slujba, o ora e suficienta, intoarce-te acasa si dormi putin cand te trezesti vei fi foarte bine dispusalove struck.
ia-o pe prietena ta cea mai buna la o plimbare, uitati-va dupa hainutze (nu trebuie sa cumperi nimic, doar sa te uiti) si umblati o zi intreaga, pana va dor picioarele si nu mai puteti merge apoi va asezati pe o banca sub un un copac si "barfiti" cate-n luna si in stele, glumele si povestirile vor veni de la sinelove struck.
du-te in parc cu surioara ta sau mergeti la o cofetarie si mancati o inghetata, vei invata sa o cunosti si iti vei da seama ca de fapt nu e un "monstrulet" ci chiar e simpatica, gandeste-te ca in viata asta nu exista prieteni adevarati, pe care sa ii ai o viata intreaga, si in momentul in care parintii tai nu vor mai fi vei ramane singurastraight face, pe cine te vei putea baza daca ai vreo problema? da! pe sora ta, deci e foarte important sa ai o relatie foarte buna cu ealove struck.
te certi cu mama ta? da-ti o palma si gandeste-te ca ea ti-a dat viata, si la toata suferinta pe care a indurat-o pentru tine, nimeni dar absolut nimeni nu te va mai iubi vreodata asa cum o face mama ta. daca iti permiti, apuca-te de un sport e sanatos, si te va relaxa, innotul, tenisul, voleiul chiar si un simplu abonament la sala iti vor face sa te simti mult binelove struck
nu stiu ce note ai la scoala, dar iti propun ceva apuca-te de invatat si "colectioneaza" cateva note de 10 si du-te la mama ta si arata-i surpriza, va fi foarte fericita si mandra de tinelove struck si tu te vei simti apreciata atat de parinti cat si de profesori...
nu esti un diavol! nu poti fi. esti doar dezorientata si ai nevoie de ajutor, inca ceva important: vorbeste cu mama ta mai des, povesteste-i despre ceea ce simti te va intelege si ajuta, poti fi siguralove struck

ai grija de tine si fi cumnintelove struck, nu-ti distruge viata de la varsta asta, cea mai frumoasa perioadalove strucklove struck
pupickiss

| LiOr explică:

@apache nu e adevarat, n-are nicio legatura cu despartirea parintilor mei, pe vremea cand erau impreuna eram o persoana buna.Mai bine nu raspundeai deloc, numai da raspunsuri in bataie de joc, eu aveam nevoie de un sfat, nu de jignirile tale!

| ZOON a răspuns:

Eu am sa-ti dau un sfat foarte important impuscate la varsta ta in locul parintilor tai te-as fi spanzurat de lustra, sau si mai misto te-as fi lasat in camera as stropi toata camera cu benzina si apoi ti-as da foc esti o lepra de fiinta si nu mai spune ca te vei transf in demon mie imi plac u esti o sclifosita nu meriti sa rostesti cuvantul asta te pup dulce apropo taieti venele e ca =D

| LiOr explică:

@ZOON hmmm cred ca imi confunzi parintii cu ai tai!

mira
| mira a răspuns:

Trebuie sa iei legatura cu un psiholog, chiar si cu cel din scoala. Te poate ajuta explicandu-ti ce schimbari se petrec in organismul tau si cum sa le faci fata.Cateva sedinte te vor pune pe picioare.Mama ta, daca dispuneti de bani, poate angaja pentru tine pe cel mai bun psiholog din oras.Cum stai cu scoala? Faptul ca ni te-ai destainuit dovedeste ca esti o fata buna si curajoasa care distinge intre bine si rau.Va trece si etapa asta si vei deveni o adolescenta frumoasa si optimista.Curaj!

Apache
| Apache a răspuns:

@LiOr. cine a dat raspuns in bataie de joc? nu mai incerca sa pari o fata nevinovata fiindca nu esti! da tu ce crezi ca esti? o zana? o printesa? maturizeazate odata! poate mama ta are nevoie de sprijin dupa ce s-a despartit de tatal tau! poate ca sora ta si cu bunica ta au plans dupa ce ai strigat la ele! la asta te-ai gandit sau ai fost prea egoista :? tu aici vrei sfaturi despre cum sa devii o persoana mai buna! si ce ai vrea sa iti zic? sa te plimbi prin parc cu prietenii? sa fi mai buna cu ceilalti? asta nu stii si singura? cand tu spui ca iti injuri parintii ce ai vrea sa te incurajez nu sa te critic? frate de la niste raspunsuri de pe un site nu o sa devii tu o persoana mai buna! priceput? tu decizi cum sa devii o persaoana mai buna nu noi! tu decizi daca vrei sa te schimbi nu noi! maturizeaza-te odata daca nu te respecti pe tine insuti baremi respecta-i pe cei care tin la tine! ma rog fie ca intelegi fie ca nu ...succes! o sa ai nevoie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga...incearca sa mai mergi la biserica te va ajuta mult. Poate fi vorba si despre adolescenta...Deci nu stiustraight face succes

| Anecherry a răspuns:

Sectia de psihiatrie-i de tine.

| piciuk a răspuns:

Esti prea plina de tine. te sfatuiesc sa mergi sa vorbesti cu un psiholog neaparat. ma mir cum te mai suporta ai tai in situatia asta. trebuiai tu batuta putin sa vezi ce mai taceai.mai ai si tupeu sa raspunzi obraznic la oamenii de pe TPU care incearca sa te ajute. zice lumea ca nu e bine sa bati copiii.ba e bine! copiii ca tine merita batuti.vinovati sunt parintii ca ti-au dat tot ce ai vrut tu, fara sa depui minim efort.ai totul pe tava.
de schimbat e cam greu, ca vad ca atitudinea asta agresiva o ai si aici printre noi, stai bine si gandeste-te ca intr-o zi se vor satura de aerele tale de printesa si nu vei mai primi NIMIC.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vino pe la mine, sa-ti tund o bataie sora cu moartea.fiindca tot esti un diavol, poate fac si o exorcizare.cand ai luat ultima laba peste ochi? asa, sa vezi stele verzi? erai o mucoasa si ai ajuns o zgatie, rea si obraznica.halal maturizare.ai luat-o la vale rau de tot. o vergea e prea putin pentru tine. o maciuca ar fi potrivita. te-ai transforma din copchil in fimeie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti astia care ziceti ca bataia ar rezolva problema sunteti prea incuiati.frate are 13 ani. e copil.
nu zic ca eu as fi mai mare.si eu sunt copil si inteleg mai bine ca voi astia "maturi" ca bataia nu ajuta la nimic.
@ LiOr. inainte sa faci ceva ce poate nu e bine gandeste'te ca tu nu esti asa happy
sper sa reusesti >big grin

| AkexD a răspuns:

Da, pana si tu observi ca, al tau comportament trebuie revizuit.Eu spun ca din greselile parintilor tai ar fi trebuit sa iei un exemplu pozitiv, adica.:
-daca l`ai fi vazut pe tatal tau lovindu`ti mama, ar fi trebuit sa intelegi ca tu nu trebuie sa faci astfel de lucruri.
Ideea e ca despartirea parintilor tai si-a lasat o amprenta uriasa asupra vietii tale. Poti incepe prin a incerca sa nu te mai gandesti ca esti un "demon", ba din potriva, gandeste`te ca esti un inger si o sa incepi in toate cu dreptul.Multumeste`te cu ce ai si intai de toate gandeste`te ca alti copii nu au dp ce bea apa, nici macar o cana, sau o farburie, iar tu te lafai in bani.Eu iti urez multa bafta si sper ca data viitoare cand o sa ne mai scrii, celor de pe TPU sa te lauzi ca te`ai putut schimba.
Te pup dulce, pa`pa!

| Sin a răspuns:

Astea sunt doar toane de adolescent.Sa sti ca nu esti mai "cool" daca o faci pe rebela si daca te comporti cu paritnii tai ca si cu ultimii oameni. Din contra, asemenea specimene sunt izolate si judecate de catre societate.Nu uita ca ei sunt cei care-ti dau de mancare si datorita lor nu dormi prin boscheti, ei iti cumpara haine, calculatori si iti satisfac aceste mofturi doar ca sa fi tu bine! Fara ei ai fi un nimeni in drum si plin de praf la varsta asta.La 14 ani ce o sa faci? O sa-i dai afara din casa ca vezi doamne te-ai enervat tu rau de tot pe ei.
Eu te-as trimite la o scoala de corectie. Daca nu functioneaza ultima solutie ar cam fi spitalul 9. Daca nu esti in stare sa te controlezi si sa-ti tii in frau furia si toanele de adolescent rebel consilierea psihologica ar fi solutia.

"credeti-ma ca as da orice sa fiu persoana aceea cuminte care eram"
N-as zice.Vad ca esti constienta de ceea ce faci dar NU vrei sa te schimbi! Sau nu poti.Si daca nu poti, repet : consiliere psihologica! Fie ca-ti convine tie raspunsul sau nu (putin imi pasa) o spun la modul cel mai serios.
Eu zic sa-ti bagi mintile in cap totusi.

| Rezvi_9494 a răspuns:

Asculta de mama tah, am inteles ca stai numai cu ea, si totul va fi bine, incearca sa te gandesti de mai multe ori cand scoti vreo vorba din gura, sau sa faci vreau gest violent, ia si te du la biserica, si viata tah se va schimba radical, ai grija de tine si de mama tah, ca e cel mai importanta persoana deocamdata din viata tah:*

| JuLien a răspuns:

Trebuie sa ne intalnim... te voi face sa te simti binesmug

| niknip a răspuns:

Buna LiOr, e bine totusi ca iti dai seama ca nu e bine ce faci si sper sa nu fie prea tarziuwinking in primul rand trebuie sa fi convinsa 100% ca iti doresti sa te schimbi, noi putem sa iti trimitem o multime de diverse sfaturi dar totul depinde de tine happy stiu e o perioada mai grea a adolescentei apar diverse probeleme, lumea din ziua de azi e cam ciudata, numai rautati in jurul nostru dar sta in puterea fiecaruia sa fim mai buni, optimisti, intelegatori, ingaduitori, etc.
Te sfatuiesc sa mergi sa vb cu un preot, sa te spovedesti, impartasesti la biserica comunicarea e foarte importanta...sa vb cu parintii tai si sa te stapanesti de fiecare data cand iti vine sa urlii happy ai multa grija de tine si de cei din jurul tau daca vrei ca apropiatii sa se poarte frumos cu tine atunci fa si tu asemenea, bafta! si numai bine happy

| PostelnicuDan a răspuns:

Vezi ca oameni ca tine se filmeaza pe webcam si plang pe youtube, nu se complica sa scrie pe TPU. Ce copii retardati sunteti, noi la varsta voastra ne ''combinam'', jucam tot felul de jocuri, radeam non stop si faceam tot felul de sotii si viata era mult mai grea decat acum. E doar o faza, o sa iti treaca in maxim 2 ani, schimba anturajul, nu iti mai autoindu asemenea stari, gaseste-ti un prieten si ai sa vezi ca o sa fie bine.