| Hehehahah a întrebat:

Sal. Am 17 ani, băiat. Acum câteva zile am ieșit cu o fata afara, o știam de mai mult timp pe rețele de socializare, nu am discutat prea mult dar am ieșit afară asa ca prieteni. De atunci am mai vorbit pe mesaje dar nu prea îmi dau seama daca ii place de mine sau ceva. Mie îmi place așa de ea... Ea îmi zice așa de dimineață un buna, dar în rest răspunde greu la mesaje și câteodată da seen. Ce credeți? Poate fi interesata de mine?

10 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna. Poate fi interesata, sau nu. Cel mai ok e sa o intrebi direct, altfel doar iti pierzi timpul tau cat si al ei. Probabil iti este putin frica, dar indraznind sa iti iei inima in dinti si sa o intrebi, vei capata curaj si incredere pentru datile urmatoare.

| Freya1 a răspuns:

Nu avem de unde ști noi.

Poate sa e comporte asa tocmai ca sa nu crezi tu ca te place și ca e disperata. Poate sa te salute și sa îți vorbească din politețe.Sau pur și simplu a fie sigura ca are pe cineva acolo în caz ca nu are ce face.Sunt multe variante pe care doar tu le poti afla.

| Hammurabi a răspuns:

Ai primit răspunsuri numai de la fete. Uite și răspunsul meu.
Nu te place, nu e interesată de o relație cu tine.
Dacă te-ar fi plăcut (în acel sens, de a intra într-o relație cu tine) cu siguranță ai fi știut, ți-ai fi dat seama.
Te-ar fi năvălit cu mesaje/telefoane, n-ar fi pierdut timpul aiurea, mai ales că în mod sigur ea te-a citit că îți place de ea.
Acum, doar tu poți alege dacă mai vrei să aștepți poate, poate s-o lega ceva, dar e foarte posibil să pierzi un timp degeaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încearcă sa faci primul pas dacă asta simți. Probabil este o persoana ocupata și de aceea raspunde mai greu.

| Jus7t a răspuns:

Da, de aia îți dă seen, că e în limbă după tine.
Sigur nu o arde cu alții în timpul ăla și sigur nu îți scrie când nu mai are cu cine vorbi.

Pur și simplu nu sunteți pe aceeași lungime de undă, nu îți bate capul.
Nu contează de ce îți dă seen, atâta timp cât nu urmează un "scuze, am avut treabă, s-a c***t cățelu pe masă și a trebuit să fac curat" sau ceva pe acolo.

Find another.

| AdioTPU a răspuns:

Ai simțit vreo atracție din partea ei, ți-a dat vreun semn subtil că te-ar place? Daca nu, atunci poate te place doar că prieten, partener de ieșit în oraș și de discuții. Poate că da seen sau răspunde greu pentru că e ocupată sau mai detașată.

| TudorRebecca18 a răspuns:

Uite sfat de la o fată apropiată de vârsta ta.
Spune-i direct.Ce este așa greu? Dacă o vei ține așa, o să o lungească. Spune-i dacă vrea să ieșiți o dată în oraș și gata. Dacă nu vrea, nu te place.

| Hehehahah explică (pentru TudorRebecca18):

Ultima oară a zis că poate mai ieșim și că i -a plăcut. Că are o părere bună despre mine

| TudorRebecca18 a răspuns (pentru Hehehahah):

Dacă e așa, nu rata șansa. Oricum, totul vine de la sine.Nu trebuie să grăbești lucrurile.Nu o stresa prea tare, nu fi prea insistent. Dacă te ține în semn în continuare, posibil să devi neinterensat pentru ea.

| TudorRebecca18 a răspuns:

Dacă te ține în seen, posibil să devi neinteresant pentru ea, ori e ocupată și are puțin timp.Scuze, m-a corectat auto-corectorul și în loc de seen am scris semn.La fel și cu cuvântul neinteresant.