| tryka87 a întrebat:

Sal.
Am o mica dilema.
Am cazut de acord cu o fata sa intram intr-o relatie, dar nu e chiar o relatie pe bune,chiar daca ne placem mult reciproc, noi vrem doar sex, cateva iesiri si cam atat.

Cateva pareri? Credeti ca e ok sa fie doar o relatie de tip "prieteni cu beneficii", dat fiind faptul ca sunt tanar, am aproape 16 ani, si deocamdata nu caut o relatie serioasa, pe multi ani?

16 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

Da, e ok sa fie doar o relatie de tip "prieteni cu beneficii"

| dullcat a răspuns:

Buna.O astfel de relatie e ok intre oameni mai maturi. Cred ca sunt destul de multe lucruri pe care nu prea aveti cum le controla. Apoi, asigura-te macar ca si fata a inteles acest lucru, nu sa te trezesti apoi cu declaratii de dragoste.Nu ai specificat ea ce varsta are? Si cel mai important, folositi protectie.

| tryka87 explică (pentru dullcat):

Nu cred ca intre oamenii maturi e mai ok, ei cauta casatorie, copii, nu aventuri...

A inteles, suntem ambii de acord, si daca ma trezesc cu declaratii de dragoste, nu ma deranjeaza laughing

Are 17 ani.

| dullcat a răspuns (pentru tryka87):

Si daca va treziti cu sarcina cum va asumati? Sunteti doar niste copii, zau asa. Oamenii maturi au creierul dezvoltat complet, deci inteleg pe deplin consecintele actiunilor lor, au de regula o slujba, au posibilitati sa creasca copilul si asa mai departe.Voi ce aveti? Nimic, doar hormonii care dau pe afara, in rest sunteti sustinuti de parinti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt contra acestor prietenii "cu beneficii", nu le consider morale dar dacă tu și ea v-ați simți ok într-o astfel de ipostază, atunci go ahead!

| tryka87 explică (pentru anonim_4396):

Da... depinde de varsta.
Noi sutem tineri, eu am aproape 16 ani si ea 17, nu vrem relatii serioase inca, doar "distractie". Chiar daca ne placem unii pe altii la nebunie, ne vom intalni doar pentru sex si cateva vorbe ca intre prieteni, nimic mai mult. Dar mai tarziu, peste inca vreo 2 ani, nu m-as supara daca ea ar vrea o relatie serioasa cu mine.

| Amiraa355 a răspuns:

Psihic nu este tocmai ok pentru o vârstă ca asta