| Overom a întrebat:

Sal, am o problema de familie si am simtit nevoia sa o spun aici ....De cand ma stiu nu ma pot intelege cu tata este ce-a mai complicata persoana din lume si are un caracter nu tocmai placut si ca e vulgar are conceptii aiurea si chestii de genu ne certam toata ziua am ajuns sa nu pot sa il mai sufar, sunt zile cand nu vorbim si tot asa pur si simplu nu avem absolut nimic in comun, imi este antipatic si nesuferit din cauza comportamentului lui straight face, ce ar fi de facut?

10 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Nu trebuie să faci nimic. Comportă-te frumos cu el şi vorbeşte-i frumos şi politicos. Nu este nevoie să fii supărat din cauza aceasta, aşa sunt taţii în general, au un caracter diferit, sunt mai reci. Acest lucru nu înseamnă că tatăl tău nu te iubeşte. Orice părinte îşi iubeşte copilul în sinea lui, chiar dacă nu îi demonstrează prea des. Nu îl lua în seamă şi vezi-ţi de treburile tale.

Pa-pa.

| Overom explică (pentru Hydrangeaceae):

Nu e vorba de afectiune ce afectiune sa mai iau eu la 21 de ani..si chiar nu imi plac chestiile siropoase cum sunt alti fatalai stai de mana cu tasu pana la 40 de ani, e vorba de comportamentul lui si conceptiile enervante invechite ..nu stiu cum sa explic dar zici ca este de pe alta planeta..cateodata ajungem de ne jignim...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

The same problem. Asa-s tatii astia mai idioti nu ai ce sa le faci. Pur si simplu vin si eu cu cate o idee chiar buna as putea spune iar el isi baga picioarele cat mai adanc in rahatul meu. Nu suporta sa vada ca tinerii din ziua de azi suntem mai altfel de cat erau ei. In sensul ca stim lucruri pe care ei nu le stiau la 25 de ani. Iar comportamentul lui e asa pentru ca asa este el, firea lui. Este enervant ce e drept dar e prea tarziu sa se schimbe si oricum nu ar mai putea, nu ar mai vrea. Deci accepta-i propunerile, aprobai tot ce are in mintea aia a lui de gaina. Stai ca tata are momente cand rande ca un dobitoc, nu se poate opri asa imi sangereaza urechile... pfoai.
Parintii nu ii poti schimba asa cum sunt ei trebuie sa ii accepti indiferent cum sunt ei. Noi inaintam, ei au mintea data inapoi cu mult nu ma refer ca sunt cu noutatile in urma ci pur si simplu felul lor de a fi. Nu sufara sa te vada cu prietenii de care nu le convine ba ca tatal lu' ala a lucrat in armata si ca a fost un betivan iar asa ii catalogheza si pe prietenii tai sau eu mai stiu. Aici nu e problema de comunicare ci de suportat o anumita persoana din familia ta. Nu mai vorbi cu el o perioada iar apoi mai comunicati din cand in cand, asa fac eu. Vb mai mult dupa aia si ne intelegem cat de cat fata de ultima data asta in cazul in care nu vine cu vreo idee tamp9ta iar.

| Overom explică (pentru anonim_4396):

Pur simplu este batran il inteleg ca e batran si nu mai are rabdare dar e stresant omule eu din cauza lui nu vin cu nimeni acasa si sa nu crezi ca sunt vreun copil din asta care sufera de chestii de genu am 21 de ani si i-am zis tot ce ma deranjeaza ca eu sunt genul care le torn pe fata cand imi vine dar degeaba asa este el nu se schimba nici daca ii dai bani degeaba...

| andru10best a răspuns:

Sa il lasi in pace si sa iti vezi de treaba ta.

| CorneliaC a răspuns:

Evita-l, pur si simplu, sa nu te mai enervezi. Pentru ca daca asa e el, incearca sa-l intelegi, dar sa nu dai mare importanta. Tu vezi-ti de treaba.

| pisihabarnuare a răspuns:

Imi pare destul de rau pentru acest lucru. chiar nu e normal. ar trebui sa discutati intr-un fel, calm. mai mult ajutor poti primi de la un pshicolog

| Cipiii a răspuns:

Totul sta in comunicare... Ma. voi nu stiti sa comunicati. Sa spuneti tot ce nu va place si poate o sa sse rezolve ceva.winking Bafta!

| Sterpu_Tavi_Ionel_1999 a răspuns:

Zici tu asa, dar habar nu ai cat de greu este fara un parinte.Trebuie sa ii multumesti Domnului ca ai o mama, un tata.Gandeste-te,cum ar fi sa nu ai tata, sa moara?, Doamne fereste! Ar lipsii ceva din tine.Impaca-te cu el nu va mai certati! Este un lucru sfant ca avem parintii langa noi!

| DenysaAntonya a răspuns:

Buna, eu cred ca ar fi bine sa comunicati si sa va spuneti ce va deranjeaza unul la altul. Si eu am mici discutii cu tata, dar il iubesc pentru ca e tatal meu. Te-ai gandit vreodata cum ar fi daca nu ar mai fi? Eu cred ca trebuie sa va spuneti ce va deranjeaza si sa nu mai repetati acele greseli