Vorbeste deschis cu ei, spune-le ca le faci cateva favoruri in schimb, orice doar sa te lase putin mai libertin ca n-o sa faci ceva rau, sper ca te-am ajutat. Bafta!
Parintii nu te lasa de obicei pentru ca isi fac griji pentru tine, pentru ce s-ar putea intampla. Du-te si spune-le DINAINTE unde vrei sa mergi si cu cine, si ce se va intampla acolo, nu le tranti ideea fix inainte sa iesi din casa. Ai mei aveau nevoie sa aiba informatia, si sa se obisnuiasca cu ideea. Si inca ceva: cand te lasa nu iesi din ce ati convenit. De ex, daca ei iti zic sa te intorci la o ora acasa, intoarce-te. Doar asa le castigi increderea. Apropo, ce varsta ai?
Incearca sa ii faci sa aiba incredere in tine! Nu te supara, dar poate au un motiv, poate ai facut ceva gresit pe care il omiti sau depinde si de varsta ta! Daca nu merge, vorbeste cu ei. Poate fac toate astea pentru ca sunt mai protectivi, dar nu te supara din cauza asta! Rezolva tot prin comunicare si poate da roade! Convinge-i ca poti sa umbli si singur fara sa patesti nimic! Arata ca esti descurcaret! Sper ca te-am ajutat! Papaaa! :-D
Am tot incercat, as putea suna la 11611(Telefonul Copilului)?