Ce spui tu nu e trist. Trist este sa fii insarcinata la 14 ani. Si mai trist este sa avortezi. Trist este sa te mariti la 18-20 ani si sa divortezi peste 4-5 ani din "nepotrivire de caracter". Trist este sa te 'consumi' de tanara prin baruri si petreceri, sa ajungi la 25 de ani sa ai pielea mai batrana cu 20 de ani, cu riduri si pete pe ea, sa nu te recunoasca nimeni decat cand esti fardata...
Fii atenta la oamenii din jur. Mai ales cand esti intr-o biblioteca, intr-o librarie sau in alt loc in care pasesti cu placere. Acolo ai sansa sa gasesti nu doar un baiat, dar unul care se poate sa se potriveasca cel mai bine cu tine. Nu cauta baieti in cluburi sau discoteci, unde toata lumea iese pentru agatat si relatiile rezultate sunt in 99% din cazuri dezastruoase.
Caut fata care isi doreste sa isi intemwieze o familie eu am 37 doresc sa cunosc si sa ne cunoastem 0034672903851
Buna cf scumpo as vrea sa te cunosc
Nu mai fi tristă ca eu sunt singur de 5 ani si acum imi caut si eu jumătatea dar vad ca nu o gasesc. Dacă este vreo fata interesată de o relație serioasă poate ca sa contacteze la nr de tel 0762653685 si voi răspunde