| Raz11 a întrebat:

Ajutati-ma pliz. Sunt certat cu un baiat de vreo 2 ani. Suntem amandoi in aceeasi clasa. De cateva saptamani a inceput sa ma injure si sa se ia de mine. A vrut sa ma bata dar mi-a luat apararea unu baiat mai mare. Ce as putea sa fac :

1 - Sa il spun profesorilor : pai nu cred ca o sa ii faca ceva. O sa ma apere in scoala, dar pe drum?

2 - Sa se spun prietenilor sa ma protejeze : Nu ca are si el gasca de prieteni si o sa ma prinda cand o sa fiu singur.

3 - Sa vorbesc cu parintii lui : Degeaba, parintii lui sunt la fel ca el.

4 - Sa o dau parte-n parte cu el, dupa ore : Dupa cate am spus si mai sus, asta ar fi cam singura sansa. Dar ar mai fi o problema : Eu nu am experienta in,, a ma bate cu cineva", si nici nu cred ca pot sa il bat, cu toate ca stiu un punct slab al lui : daca ii dai un pumn in nas ii dau lacrimile. Dar l-am mai vazut cand s-a batut cu un baiat mai mare, si incepuse sa planga, si tot dadea cu pumnii ( atuci l-a salvat sora lui)... Va multumesc ca ati stat sa cititi,, Mica mea poveste ". DecI ce as putea face? Raspundeti urgent va rog, dau funda!

Răspuns Câştigător
| daassh a răspuns:

Deci asa ti.a raspuns, nu stiu de ce poate fi asa cu tine, parerea mea e ca tu sa il eviti nu te lasa provocat/provocata de el, in scoala spune-le profesorilor sau dirigintelui/dirigintei iar in afara scoli stai in preajma prietenilor si cerele apararea pana acasa.Ca pana la urma o sa renunte, eu asa cred dar cel mai important e sa nu te lasi provocat/provocata de el sa nu intri in "jocul lui".

2 răspunsuri:
| daassh a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa vorbesti cu el si sa lamuresti, sa il intrebi de ce are treaba cu tine si de aici vrei stii ce sa faci(in functie de raspunsul lui).

| Geos9493 a răspuns:

Daca el are un comportament atat de urat fata de tine inseamna ca nu are cei 7 ani de acasa...k nu a fost educat!
Parerea mea e ca ar trebui sa-l ignori pentru ca indiferenta e cea mai dura arma impotriva oricui...si daca el tot continua ar trebui sa te sfatuiesti q prietenii sau parintii tai...ei sunt singurii care iti vor binelehappy