Toti parintii sunt asa.
Tocmai pentru ca el nu a facut decat atat, vrea ca tu sa faci mai mult si sa ai un viitor mare in fata.
Poate ei nu-si da seama ca exagereaza, sau poate exagerezi tu.
SI mie imi fac asa.
Stiu ca uneori nu procedeaza bine, sau noua ni se pare asta, dar ei fac tot ce pot si stiu mai bine pentru noi.
Si lor nu le pasa de altii, pentru ca tu esti copilul lor, nu ei, asa ca de ce le-ar pasa.
Situ si ai mei sunt la fel.Am luat 5-6-7, pedeapsa si cearta tataie.Am luat 10,, bravo" si un bravo din ala de parca ia-r fii durut gura sa-l spuna.
Dar asta e.
Sunt sigura ca, cu 8 clase nu a ajuns prea bine.Asa ca daca el a gresit, vrea ca tu sa faci bine.
Iar in legatura cu acceptatul capacitatii tale, toti sunt asa.Toti parintii vor ca, copii lor sa dea mai mutl chiar decat pot.
Asta este tot ce-ti pot spune...
Trebuie sa-i intelegi si tu pe ei, chiar dcaa ti se pare ca-ti cer mult.O fac pentru tine, nu pentru ei.
Oricum, succes in continuare si sper ca ti-am fost de folos.
Mersi mada f mult :*
Cu placere :*
Pai eu tias propune sa vorbesti cu parintii tai despre tine. Si sa le spui ca romii te terorizeaza si din cauza aceasta nu poti invata. Ma rog...Si le zici sa te mute din clasa si ca o sa pui"burta pe carte". Asa sunt sigura ca o sa te lese. Sper ca te-am ajutat.
Am folosit asta anul trecut dar au gasit raspuns si la asta, au spus ca aia e la scoala si ca daca e sa fiu atent pot fii ca doar ceilalti copii cum pot fii e naspa rau chestia