| andrei733 a întrebat:

Sal TPU am fost pe afara si am facut putina galagie si a venit politia la noi.Ne-a luat datele ca sa ne verifice si a zis ca nu o sa primim nicio amenda.Sigur nu vine ceva acasa?laughing

Răspuns Câştigător
| NuTeCred a răspuns:

Nu, probabil v-a luat datele in caz ca va prinde si a doua oara. Nu ati facut ceva grav laughing

17 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!

Stai calm. Trăim în România. Dacă erai în altă ţară cred că te ducea direct la secţie. V-a luat datele să vă sperie puţin ca să vă liniştiţi. Deci nu, nu are ce document să îţi vină acasă.

Pa-pa.

| grab a răspuns:

Nu iti vine nimic acasa.
au laut datele ca sa aiba cu ce sa isi faca raportul de activitate pe ture. e un must al meseriei, sa vezi cu cine vorbesti legitimandu-l.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi s-au luat datele, dar nu pentru galagie, ci pentru ''vandalism'' pentru ca stateam cu genunchii pe o banca, m-au intrebat putin de sanatate daca ma intelegi ce spun, apoi nu m-au mai cautat.

| viktorr1999 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si tu? Eu nici macar cu genunchii nu stateam...ma sprijineam de banca.Si mai aiurea era faptul ca tiganilor care stateau la 2 banci distamta spargand seminte si ascultand Salam la maxim nu le-a zis nimic...mi-a luat datele a mers 10 m si a aruncat foaia pe care a scris.Asa e politia romana:nu sunt in stare sa-si faca treaba si inventeaza motive sa aiba si ei treaba.

| anonim_4396 a răspuns (pentru viktorr1999):

Tiganii au satre si se cearta non-stop, noi ce avem? Noi avem respect fata de sine.

| AndradaRoxana9 a răspuns:

Buna!
Stai liniștită nu mai vine nimeni. Totuși, asta a fost o avertizare, a doua oara e posibil sa primiți o amenda.
Pa, pa!

| ALEX2402 a răspuns:

Asta-i o avertizare, ati primit o a doua sansa, deci sa nu dati cu piciorul in balta big grin

| ALEX2402 a răspuns:

Ci eu am trecut prin asta dar numai ne-a amenintat

| Comunity a răspuns:

Poate doar o instiintare la tata si la mama ))

| MaryusFloryn a răspuns:

Nu, nu cred ca e ceva grav. Dar va afectat dosarul penal cred. Funda?

Răspuns utilizator avertizat
| Wehrmacht a răspuns (pentru MaryusFloryn):

Tu sti ce e ala dosar penal?

| MaryusFloryn a răspuns (pentru Dezaxat):

Vorbeste frumos, prietene happy.

Răspuns utilizator avertizat
| MaryusFloryn a răspuns (pentru Dezaxat):

Poti sa stii happy.

| Ghergel a răspuns:

Calmati-va si mie mi-au luat datele odata politistii pentru petarde si am aflat in cele din urma ca datele se iau doar pentru a te speria sa nu mai faci si a doua oara. Funda?

| CodrinaVladiana16 a răspuns:

Toti patim asta in viata indiferent de ce facem.E sa zicem "ceva normal".Nu ai luat gatul nimanui ca sa ai probleme mari. Sper ca te-am ajutat

big grin