| Darmih2004 a întrebat:

Am nevie urgent de ajutor. Iubita mea a fost cu unul care EFECTIV a ajuns sa fie obsedată de ea dar el nu o prea baga in seama daca stiti ce spun si acum cand s-a desppartit ea de el pentru mine, el a aflat si a inceput sa faca urat, sa ma ameninte ca vine si ma bate si ca ma omoara etc. Am hotarat impreuna cu ea ca sa ii spunem ca ne-am despartit ca nu vreau sa ma bata sau ceva si acu imi e teama ca o sa afle. Ce sa fac? Nici nu vreau sa ma despart de ea, tin la ea foarte mult. App amundoi avem 14 ani?

Răspuns Câştigător
| AlexSalling a răspuns:

La 14 ani, nu prea stiti ce e aia iubire dragule. Acum, daca amenintarile acelui baiat, sunt adevarate, cere ajutor cuiva. Parintii vostri, parintii lui, cuiva. Asta sa faci.

| Darmih2004 explică (pentru AlexSalling):

Ok...am sa incerc

| AlexSalling a răspuns (pentru Darmih2004):

Sa incerci. Sa aveti grija.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

E „grele" gramatica asta. La 14 ani, pentru voi, dragostea e o joaca de copii.

| Freya1 a răspuns:

Chiar asa teama tie de el? Pai iubita ta ce parere isi va face despre tine? Cred ca curand o sa se intoarca la fostul big grin...
Trebuie infruntat.Nu il lua in seama se vezi ce se poate intampla iar daca se apropie prea mult de tine sau te mai ameninta vorbeste cu o persoana mai mare sa te ajute.Nu poti sa stai inchis un casa de frica unuia.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Va ascundeti cat mai mult pana se calmeaza ala dupa va afisati iar in public.

| Crackman a răspuns:

Ce se zic invatati... atata futaceala.
O sa iasa cu o lama in burta, oameni sunt tare ciudati in ultima perioadawinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O încasezi în numele iubirii.

| brigh7ness a răspuns:

Esti barbat sau ce dracu esti, infrunta-l daca tot i-ai luat iubita. Si eu ti-as umfla ochii.