| AAA_9834 a întrebat:

Sal TPU, am o problema cu prietena mea(iubita) adica am fost cam indiferent cu ea si e suparata rau pe mine si cum se apropie Ziua Indragostitilor as vrea sa o impac insa sunt in pana de idei, vreau sa o scot in oras dar nu poate iesi din cauza scolii si nu o lasa parinti ei, daca ii iau cadoul nu stiu cum as putea sa il dau din cauza problemei cu scoala. Nu stiu ce sa fac. Ajutor

8 răspunsuri:
| mariaruxandra a răspuns:

Ai putea sa mergi la scoala sa il dai, si sa ii spui sa-i roage pe parintii ei sa o lase sa iasa cu tine ca e un eveniment important.

| ROB3RT89 a răspuns:

Ai partea ta de vina,idiferenta doare cel mai rau pentru anumite persoane! Probabil are si ea conceptile ei de e suparata pe tine,prin indiferenta apar tot felul de intrebari fara raspuns! Daca acesta indiferenta a fost datorita unor probleme personale, incerca sa-i explici. Daca te impaci bine cu parinti ei, dai cadoul personalhappy

| IdeiCadouri a răspuns:

Buna! Aici gasesti sugestii de cadouri : http://ideidecadourionline.blogspot.com/......tilor.html
Daca ii cunosti prietenele sau colegele de clasa, ai putea sa o rogi pe una din ele sa te ajute.

| XcritiX a răspuns:

Ai putea sa te duci la ea la bloc sa o chemi pana jos si sa vorbiti fata in fata 5-10 minute sa ii zici ca ai fost intr-o faza proasta si de aceea te comportai asa, cereti scuze vorbesti cu un ton calm i-ao in brate sarut-o fa-o sa se simta bine. merge sigur asa happy funda?batting eyelashes

| MissEmma a răspuns:

Poti sa te apuci sa vorbesti cu ea mai mult, sa o suni sa ii trimiti mesaje. La scoala stai maxim 7 ore deci poti sa iti gasesti timp sa treci pe la ea pe la bloc sa ii dai cadoul daca o iubesti cu adevarat. De scos in oras poti sa o scoti in weekend si atunci sa faci o cina romantica. Daca poti sa o chem pe la tine si sa faci tu cum vrei aceasta cina romantica, cu lumanari, muzica de dragoste si ce iti mai trece prin cap.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atentie maxima: te duci frumos la parintii ei si le spui ca esti de acord cu ei ca fata trebuie sa-nvete si alte balaneli de genul asta si-I cuceresti cu sarmul tau nemaipomenit (si te mai si tii de cuvant ca doar nu-I vrei raul). Faci in asa fel ca ea sa te gaseasca acasa la ea si-I dai atunci cadoul. Atunci si parintii ei castiga incredere in tine si fata se va umfla in pene cu asa baiat. Ii explici frumos ca ai fost mai indiferent pentru ca nu ai vrut sa o abati de la scoala, dar ca te-ai gandit foarte mult si chiar crezi ca le puteti impaca pe-amandoua si ca ai sa o ajuti cat poti tu de mult (si chiar asa sa faci). Bafta multa!

| AmeliaEisenhower a răspuns:

Sau va puteti intalni in drumul ei spre scoala sau spre casa daca parintii ei nu sunt de acord. happy
sau te-ai putea duce la ea acasahappysi poti sa-i dai si cadoul dar ce este mai important este ca tu trebuie sa-ti ceri scuze pentru faptul ca ai tratat-o cu indiferenta. cred ca ea este foarte suparatahappystiu cum e, deci trebuie neaparat sa-ti ceri iertare, dar sa ai grija ca in viitor sa nu mai repeti greasala happy

| Criiistinutsa a răspuns:

Sa zica parintilor ca se duce la biblioteca sa ia o carte si va intalnitibig grin.
PS: cumpara-i un trandafir rosubatting eyelashes ca sa o impacibig grin!