Incearca sa vrobesti cu el si sa ii explici situatia si sa ii spui ca tii la el si ca iti pare rau, etc. Dar spune'i toate astea cu calm, fara sa ridici tonul sau sa te enervezi, si incearca sa ii aduci si argumente pe langa comentarii gen "are deja un iubit", "o sa ai problema dupa" si asa mai departe. Adica cauta dovezi pentru chestiile astea, dar ai grija sa nu fi exagerata. De exemplu, nu o urmari pe tipa respectiva pentru a ii face o poza cu celalalt iubit si sa ii arati lui pentru ca va spune ca esti paranoia sau obsedata sau stiu eu cum. Daca ati avut o relati frumoasa si ati tinut unul la altul, sigur va intelege si va veti impaca! Sper sa te fi ajutat! Bafta:*
De ce te-ar crede? Nici eu nu te-aș crede.
Adică cum, tu mă trimiți la plimbare și pe-urmă te-aștepți să te mai cred vreodată în viața asta cu privire la orice?
Tu l-ai trimis la plimbare, asumă-ți greșeala și data viitoare, cu un altul, să cântărești mai bine înainte să te dai cocoș în relație!
În plus, de unde știi tu că el nu știe deja? Pentru orice bărbat, cea mai bună cale de a trece repede peste o despărțire este să facă sex cu cineva la scurt timp - se pare că aia îndeplinește scopul ăsta.
Obișnuiește-te cu ideea! Ai dat-o-n bară, ai pierdut de data asta.
Succes la următoarea încercare!
Nu l-am trimis la primbare pentru ca am vrut, am fost nevoita.nu stii despre ce e vorba, si te inseli.plus ca nu ne stii varsta, si nici nu se pune problema de sex.dar asa cum spuneam, te-ai inselat, pentru ca m-am impacat cu el.
Greșeala este a lui că a acceptat să se împace cu tine.
De-aia-și permit fătucile să facă ce vor pentru că bărbații chiar îs needucați și pun botul la vrăjeli.
Nu există „am fost nevoită" decât dacă erai în comă, plecai la război în Panama sau în Afganistan sau ai fost amenințată cu moartea - alea sunt motive ce merg scuzate cu „am fost nevoită". Oricare alt motiv, e doar un mod de-al tău de-a te face să te simți bine cu decizia ta - dar sigur-sigur nu e un motiv legitim.
Sper ca el să se trezească la realitate și să plece de lângă persoane instabile ca tine.
Mult succes lui și ție în următoarea relație unde chiar vei avea șansa să tratezi mai serios lucrurile.
Sunt dispus să pun pariu cu tine că în mai puțin de un an o să ajungeți și mai rău - e chestie de experiență aici - sfoara reînnodată nu mai e la fel de rezistentă.
Daca e incearca sa o rumaresti pe fata si faci un video cu ea!
Si dupa ii arati fostului iubit al tau ca sa vada ca a gresit ca nu tea crezut!
Andra1888 sa-ti ceva o stiu din propria experienta
''lumea vrea fapte nu cuvinte'' de ce nu stiu dar e 100% True fai si tu niste poze/video/inregistrati lu' aia cand e cu iubitasu
Chiar crezi ca era foarte dezamagit cand v-ati despartit? Daca e asa, atunci de ce s-a cuplat cu alta dupa doar 3 zile?
Baiatul tau cred ca stie mai multe despre aia.E constient ca e o... cum zici tu.Sta cu ea pentru sex, doar atat.
Nu stiu daca tu ai facut ceva cu el sau nu dar e cert ca "iubeste" sexul cu ea, nu pe ea. Iubire in 3 zile? Chiar crezi?
Daca tu crezi ca baiatul asta merita ceva...