Salut. Astfel de cazuri similare cu al tau sunt din ce in ce mai dese in Romania. Marul Discordie ( sa spun asa ) se datoreaza neajunsurilor care sunt din ce in ce mai dese ( principalul motiv dupa parerea mea fiind banii ). Sfatul meu ( cum au spus si alti utilizatori ) ar fi ca mama ta sa divorteze. Daca nu divorteaza este posibil ca toata situatia asta sa degenereze in alte lucruri ( gen crima). Oricum eu iti urez multa bafta.
Cel mai bine ar fi sa chemati politia si mama ta sa divorteze, tot acolo se va ajunge mai devreme sau mai tz
Spune-i mamei tale sa divorteze cat mai repede! daca e violent, adormiti seara si doamne fereste, dimineata nu mai va treziti.
Am o intrebare? mama ta de ce suporta toate astea? mai bine baga divort si gata.
Nu stiu cati ani ai.Insa daca esti maricel gandeste-te sa te cari de acolo. Pacat ca in tara asta nivelul de educatie e ZERO si tot se mai crede ca violenta este o solutie. Sfatuieste-ti mama sa nu mai indure asa ceva, fiecare avem dreptul la o viata linistita! Multa bafta.
Inteleg ca e foarte greu pentru tine, imi imaginez, si cred ca ar trebui sa-i zici ca "daca te iubeste, sa faca un lucru pentru tine :sa nu se mai imbete".( dar sa-i zici cand nu este beat)
Aaa, si daca nu intelege de vorba buna, spune-i mamei tale ca ar fi mai bine sa divorteze si du-te cu ea