Cred ca e pe bune ce zice, are probleme cu timpul. Intr-adevar ca si-ar putea face ceva timp seara, dar probabil vine obosita dupa acea zi si nu mai are chef de iesit. Mai asteapta ceva si vezi daca apar schimbari si-n comportamentul ei. Daca e mai rece cu tine si cumva evita sa mai vorbiti, inseamna ca nu e interesata si doar te-a refuzat politicos.
Ai rabdare1 Nu fii prea insistent si nu iti arata nemultumirea! Timpul iti va arata daca e fata potrivita pentru tine.
Sfatul meu e sa o lasi balta oricat de directa ai fi nu iti place sa ii spui cuiva ca e nasol sau nu e genul tau automat spui da ne mai vedem auzim si dupa te faci ca nu auzi telul sau nu ai timp. Nu e neaparat ca e materialista doar ca ori nu i-a placut de tine ori nu oa placut faptul ca ai tinut-o cam mult adica na totusi pentru prima întâlnire 7 ore e exagerat de mult infine cert e ca ea nu vrea sa mai iasa si nu stie cum sa iti spuna si cred ca daca tu nu ai cauta-o ea nu ar face-o nici atat. Probeaza si vezi daca te cauta insistent inseamna ca nu are timp daca uita inseamna ca nu vrea daca te cauta odata nu iti face sperante poate o face din politețe incearca sa faci cumva cu randul odata o cauti tu odata las-o pe ea dupa iar tu si tot asa.
anonim_4396 întreabă: