Asa sunt toti copiii mici, cauta tot timpul sa primeasca atentie, eu cred ca tu esti prea exagerat si mai cred ca nu ai deloc rabdare...(Cand o sa ai copii ce o sa faci? )Sincer si mie imi vine sa ma iau dupa sora mea mai mare din reflex
Eu zic sa fii mai intelegator
Daca crezi ca sota ta e enervanta nu ai cunoscut-o pe a mea.
E asa de enervanta incat m-a facut sa caut pe net cum sati omori sora enervanta.
Ea imi zice ca eu sunt enervant dar adevarul e ca eu stau linistit apoi ea face orice (absolut orice) ca sa ma enerveze.
Eu cred ca sora mea e pe locul 1 la top cele mai enervante fiinte din lume.
Intro zi cand am venit de la scoala nervos ca colegii mei sunt pe locul 2 la cele mai enervante persoane si ea ma sacait cat putea ea apoi am batut-o ca nu mai puteam de nervi apoi au venit parintii mei si am explicat ca aia ca aia ca aia si normal ca mau pedepsit ca eu sunt ala mai mare si trebuie sa am grija de ea orice ar fi dar problema este cum sa am grija de ea cand ea ma enerveaza asa de tare incat imi vinea sa o bat cu o lopata pana i se rupea capul in doua.
Parerea mea este ca ai acelasi caz ca al meu. Insa parintii mereu ii cred pe cei micii. Am si eu un frate enervant si chiar acum ma bate la cap, dar incearca sa incui camera atunci cand o vezi/il vezi...
Uite sfatul meu, incearca s-o nu o mai bagi in seama! Si eu am una 6 ani care ma enerveaza, intra pe pagina mea sa vezi ultima postare!
Nu o mai baga in seama, daca ai camera si ai si cheie incuie-te si doua dracu!