| flavius2k17 a întrebat:

exista 2 copi dintr-o familie de ciobani sunt nesimtiti si rai dar mama nu observa fiind ca in preajma ei sunt cuminti si il invata pe fratele meu numai prosti si sunt o influenta proasta am incercat sa scap de ei si i-am spus si mamei mele acelasi lucru dar nimic sa ii bat am 14 ani si ei 7 si 3 sa ii zic mamei lor nu ii pasa ce sa fac SUNT DISPERAT

7 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Trimite-i acasa. Sunt mai mici ca tine. Discuta cu ei. Impune-te. Nu poti sa ii lovesti ca nu stii ce probleme ai pe viitor.

| flavius2k17 explică (pentru GdX):

Mama nu ma lasa sa vorbesc urat cu ei ca tata lor e cioban d-ala prost si certaret

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite, nu știu in ce măsura te va ajuta răspunsul meu, și nici nu-ți recomand sa treci cu vederea peste aceste fapte.
Sunt foarte multe cazuri in care copiii de vârsta lor fac prostioare, și chiar dacă ar fi sau nu dintr-o familie de ciobani, rezultatul ar fi același. Nu ca ar conta happy

Doar încearcă sa discuți cu ei, nu sa te impui nicidecum, ci doar sa aveți o discuție amicală. Nu ridica pumnul la ei, ca altfel suporti consecințele. Vorbește și cu fratele tău, sa facă o alegere mai buna in viitor și sa-și aleagă prietenii, și-ți spun de pe acum, sângele pur tot la sânge pur se trage, indiferent de ce este in cale happy

| flavius2k17 explică (pentru anonim_4396):

Ei sunt cretini discuti cu ei ca cu sacul de cartofi iar fratelemeu e incepetanat

| giulia283 a răspuns:

Trimite i acasa spune le sa plece daca nu vor ia.l pe fractu ai du.te in casa sau poti sa-i filmezi odata si sa ii arati mamei tale?(astea"?" Sunt niste emoji uri)

| F3d0x a răspuns:

Bate-i

| MădălinaMaya055 a răspuns:

Înregistrează-i și arată-le părinților lor și alor tăi.Și ține-l pe fratele tău departe de ei.