anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal TPU crying! Nu stiu ce sa mai fac! Tatal meu e bolnav si face crize si azi iar a facut una a aruncat cu ghiozdanul in usaa a inceput sa urle era sa ma bata crying! Si i-am spus la mama ea este la servici si a spus sa ma calmez da nu mai pot crying! nu stiu ce sa fac crying! Si face mereu asa crying! Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Classy a răspuns:

Ar trebui, cand este si mama acasa, sa discutati toti 3 pe acest lucru...insa, dupa cate am inteles, tatal tau este bolnav, atunci inseamna ca nu este el de vina pentru ceea ce face, ar trebui sa mearga la un psiholog...Succes in continuare kiss

17 răspunsuri:
| MadneSsCat a răspuns:

Era sa te bata? pe mine ma bate de ma rupe...crying de multe ori m-am dus plina de vanatai si de cucuie la scoala, cu buza sparta, cu rani si zgarieturi... si am uitat sa mentionez ca nu e zi in care sa nu urle ca nebunu la mine si ma bate aproape zilnic

| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a răspuns (pentru MadneSsCat):

Pai si mama ta ce zice? straight face sad

| MadneSsCat a răspuns (pentru egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt):

Cde obicei nu e acasa. dar si ea pateste la fel...

| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a răspuns (pentru MadneSsCat):

Pai si de ce nu divorteaza? sau se duce la politie? nu puteti sta asa straight face! duceti.va la politie

| bobby90 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine dar sincer asta nu cred ca e o problema care sa o discuti cu niste "necunoscuti"...Eu iti recomand sa vorbesti cu mama ta si sa incercati sa vorbiti cu el poate ve-ti ajunge la un consens! Inca o data imi pare rau pentru tine si crede-ma stiu cum e!

| UbexFlo a răspuns (pentru bobby90):

De multe ori"necunoscutii"te ajuta mai mult decat te poate ajuta oricine.sad

| bobby90 a răspuns (pentru UbexFlo):

Probabil ai dreptate...doar ca nu intelegi ce se petrece doar daca ai trecut prin asa ceva...si DA orice sfat e bine-venit!

| xSequel a răspuns:

Hmm...am vrut sa spun sa te duci intr-o camera si sa inchizi usa, dar poate ca se enerveaza si rupe usa...ai vreo prietena, bunica prin apropriere sa mergi la ele? Poate daca sta singur acasa se mai linisteste.
Daca il intrebi ceva se enerveaza? Raspunde-mi ca poate am o idee.

| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a răspuns (pentru xSequel):

Pai nu am prieteni asa apropiati aici straight face mai stau si in gars0niera straight face! Nu! Dar daca ii spun ca nu ii bine asa el pleacaa si se supara si il intreb ce are si incepe sa faca crizee crying! Deci nu mai pot! Imi vinee sa mor sa scap de toate straight face

| xSequel a răspuns:

Du-te intr-o camera si stai acolo singura, numai daca te cheama mergi la el, in rest pana vine mama ta de la servici nu mai vorbi asa mult cu el.Concluzie : lasa-l in pace. Daca te intreaba ceva raspundei cu da sau nu.

| Dexaa a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el, spune-i ceva de genu : Azi am luat doi de 10 la mate si romana, sau ai putea sa-i spui ca`l iubesti, si alte chestii!

| deuceD a răspuns:

Poi din ce cauza v-ati certat? O chestiune de principii? Incearca sa lasi dupa el, nu il baga in seama.Sau incepe sa plangi ca sa-l impresionezistraight face

| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a răspuns (pentru deuceD):

Daca incep sa plang face si mai rau straight face imi zicee ca imi da el motiv dupa aia sa plang straight face crying nu mai stiu ce sa faac crying si daca nu il bag in seamaa incepee iarasi sa urle si mai tareecrying

| someonelikeyou4 a răspuns:

Daca face crize mai bine nu incepe sa plangi ca poate il enervezi si mai tare. Din ce cauza v-ati certat? Daca nu e nimic important, atunci mai bine dai dreptate, ca poate se linisteste. Oricum, bafta!:*

| Andreea27ani a răspuns:

Depinde de ce boala sufera.Ar trebui mers la un medic care sa-i prescrie un tratament de calmare.Am avut aceeasi problema ca tine si nu poti decat sa il aprobi mereu si sa iti ceri scuze chiar daca nu este vina ta sperand ca asa se va calma.Cum se zice in vorbirea populara''ataca la sentiment''

| Andreea27ani a răspuns:

Am avut exact aceeasi problema ca si tine si te inteleg perfect.In cazul meu ii dadeam dreprate mereu imi ceream scuze nonstop iar cand nu functionau astea incercam sa-i cer ajutorul la ceva(orice)doar ca sa-i gasesc o ocupatie sa nu se mai ia de mine.P.S. si eu am locuit tot la garsoniera.

| Kosne a răspuns:

Gaseste un motiv sa pleci de acasa ( cu prietenii, sa faci tema la cineva, sa cumperi ceva etc. ) si stai pana vine mama ta acasa apoi discutati problema impreuna... Poate ea va rezolva dilema... fundita?