Ar trebui sa te imprietenesti cu un coleg, care se regaseste intr-un grup.
Nu este necesar sa te bage toti colegii in seama, incearca sa te imprietenesti cu cele mai modeste/amuzante persoane, nu te agita atat pentru atata atentie. Incearca sa eviti persoanele fara bun simt si sa iti alegi cu grija prietenii. Faceti schimb de id-uri, ia-ti carti de joc la scoala, comunica prin biletele, fa schimb de nr de telefon.
Daca faci pe inabordabilul, majoritatea colegilor te vor baga in seama si fara sa vrei. Ei daca vad ca tu ai nevoie de atentia lor, numai de-a naibii nu ti-o acorda!
Sper sa te ajute ceea ce am scris!
Mult succes!
Voi, la varsta asta parcurgeti ceea ce se numeste "criza de originaklitate a adolescentei" - fiecare vrea sa se afirme, sa fie cel mai, dar nu toti au si destul bun simt, sau inteligenta sociala si relationala! Incearca sa-i mai si ignori, invata mai mult si mai serios, si nu mai pune atata la suflet! Cand tu o sa ai rezultate mai bune decat ei, cine va fi in castig?! Eventual apuca-te de un sport serios, sau de bicicleta!
Inainte faceam poze asa prin clasa si unii s-au suparat. peste cateva zile au luat aparat si se rugau toti sa faca poze si nu am vrut
Ma inteleg cu toate clasele da numai cu a mea lol? acum ma duc in excursie cu b si d. am prieteni buni de la a9a cu care am participat la bal si acestia ma invita in oras sa o seminta la o prajitura da ai mei ioc.