Dragoste cu de-a sila nu se poate. incearca sa ii explici ca ai nevoie de o pauza ca trebuie sa te gandesti la viata ta si sa iti dai seama ce vrei sa faci de acum incolo.cred ca asta e cea mai buna cale fara sa sufere nimeni, dar eu cred ca lipsa lui te va face sa te razgandesti
Gandes-te ca in ziua de azi greu gasesti o persoana langa care sa poti sa stai 3 ani si care in acelasi timp, sa poata sa stea 3 ani langa tine. De obicei, o relatie la inceput e splendida, viata e frumoasa, "il iubesti" si nu mai poti dupa el. Dupa cativa ani (3 in cazul tau) ajungi in situatia in care esti acum, situatie care este destul de dificila pentru amandoi. Daca reusesti sa treci peste perioada asta care va fi destul de lunga, ai sa ajungi sa iubesti cu adevarat si sa intelegi in sfarsit ce inseamna sa iubesti. Bineinteles sunt si exceptii de la regula pentru ca nu exista padure fara uscaturi
Daca tu esti sigura ca ceea ce-ti doresti este sa schimbi partenerul de viata periodic pentru a depasii plictiseala, atunci fa-o, dar nu inainte de a te pune in tema cu toate consecintele. Cum mai spunea cineva de aici, daca vei ajunge sa dai peste un fustangiu sau un fenomen social pierdut care-si termina banii la aparate sau prin baruri sau prin camere de hotel cu ceva "prospaturi" s-ar putea sa-l regreti pe cel de acum si el sa nu te mai vrea pentru ca, odata ce-ai facut pasul de a-l lasa din plictiseala, s-ar putea sa nu te mai incadrezi in definitia femeii ce si-o doreste ca mama pentru viitorii lui copii.
Sfatul meu este sa incerci sa il redescoperi. Incercati sa faceti lucruri noi impreuna, incearca sa-i pretuiesti mai mult partile bune pentru ca intotdeauna vei iubii mai mult pe cel caruia ii faci cadouri decat pe cel care-ti face cadouri, arata-i pseudo-dragostea ta fata de el ca astfel sa-l faci sa te iubeasca mai mult si sa te surprinda si el pe tine cu modul lui de a se recompensa fata de "noile tale sentimente".
Rezumand ce am spus mai sus, ajung la alta vorba a romanilor: "Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard". Sper sa te ajute parerea mea! Numai bine si voie buna!
Dragoste cu de-a sila nu se poate. incearca sa ii explici ca ai nevoie de o pauza ca trebuie sa te gandesti la viata ta si sa iti dai seama ce vrei sa faci de acum incolo.cred ca asta e cea mai buna cale fara sa sufere nimeni, dar eu cred ca lipsa lui te va face sa te razgandesti...
Oh! Ai grija ca dupa ce te desparti de el sa nu iti para rau.
Din pacate o desprtire nu se poate fara suferita mai mica sau mai mare, sunt la „pachet"
Vrei senzatii noi? Fa'ti un amant! Imparte'te intre amandoi fara ca unul sa stie de celalalt. Daca afla iubitul tau, se desparte de tine si ramai cu amantul. Daca afla amantul si nu'i convine, altul. Deci
Incearca sa ii arati prin fapte,nu trebuie sa te simti vinovata pentru faptul ca nu mai tii la el,purtati o discutie mai serioasa in care tu sa il intrebi daca l-ar tenta o noua relatie, daca mai simte pentru tine acelasi lucru ca la inceput, sau daca nu o metoda simpla de a da vina pe altul . gaseste-i defecte
Mai bine pastreaza-l.N-ai de unde sa stii peste ce tampit o sa dai si o sa-l doresti pe actualul inapoi.Lasa senzatiile, gandeste-te ca aveti 3 ani impreuna.Eu stiu cum e, si eu am 3 ani cu cineva,in timp am invatat sa pretuiesc aceasta relatie si sa nu o pierd. Mai bine ramai cu cine esti,ai increderea ca va cunoasteti reciproc,va intelegi bine etc.
In caz ca il parasesti totusi, nu-l vei face numai pe el sa sufere, dar vei suferi si tu.Si poate cand il vei vrea inapoi, n-o sa mai ai sansa. Tine lucrurile asa cum sunt.
Prin aceeasi situatie trec eu acum! prietena m-a parasit pe motiv ca nu ma mai iubeste! dupa 5 ani de relatie si cu 2 luni in urma am ceruto in casatorie si a acceptat! dupa o luna ce ne-am despartit ea si-a gasit pe cineva si acum e fericita! am discutat cu ea si am ajuns la concluzia ca nu vrea sa isi bata joc de mine avand in vedere ca s-a plictisit si nu mai simte nimic pentru mine! am inteleso si acum deja ma gandesc la o viata noua, la persoane noi si poate voi gasi o fata care sa nu se mai de-a atat de usor batuta (este foarte greu si inca mai sufar...dar ma gandesc ca e mai bine acum decat mai tarziu)! gandeste-te bine ce vrei de la viata ca viata e scurta!
Gandeste-te bine inainte sa faci asta pentru ca s-ar putea sa regreti peste catva timp si daca intr-adevar vrei sa te desparti de el, incearca sa te indepartezi usor, usor, adica vorbiti mai rar la telefon, intalniti-va mai rar si pe urma va fi mai usor pentru amandoi sa intrerupeti relatia.