| alexa_4370 a întrebat:

Voua v.ar convenii sa va vedeti cu prietenul in fiecare seara iar ziua sa stea cu prietenii lui? ( nu vreau sa ii cunosc prieteni, nu intrebati dc) big grin
Multumesc:*

10 răspunsuri:
| anonim_4453 a răspuns:

Da, desigur... de ce nu? are si el dreptul la prieteni

| Emena a răspuns:

Da. mie una imi convine.deoarece nu`mi place sa stau tot timpul cu el.si cum vrei sa stai si tu cu prietenii tai, asa vrea sa stea si el cu ai lui.

mira
| mira a răspuns:

Aici trebuie manifestata intelegere. Dragostea nu este o sclavie tandra.Prietenul tau are nevoie sa comunice cu baietii de varsta lui. Daca uneori calitatea acestora este indoielnica, atunci sa-ti pui intrebari si in legatura cu calitatea lui.

| Georgix a răspuns:

Da.Si plus nu ai ce sa ii reprosezi, daca vroiai sa ii cunosti prietenii poate iti petreceai si ziua cu el. tongue

| monique a răspuns:

Aici e o problema care trebuie sa o rezolvati voi. Dar in principiu nu tine in tine supararile, ci discuta-le cu el.Invita-l si pe el sa fie deschis si sa spuna ce-l doare. Daca tineti in voi la un momentdat o sa izbucniti urat.

| foxi a răspuns:

Nu fii asa posesiva, ca devii obositoare!

| doar.pt.voi. a răspuns:

Nuuu

| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Nu m'ar deranja astahappyadica mi'ar fi de ajuns sa fie seara cu mine...are si el dreptul sa stea cu prietenii lui, sa se bucure de adolescenta.de ce sa il tin de acum tot timpul langa mine.nu are timp destul cand o sa fie la casa lui? Plus ca daca ar fi tot timpul langa mine sigur ar intereveni plictiseala...asa ca mai bine sa ii duc dorulhee hee

| irina20 a răspuns:

Cu ce m-ar deranja? Din contra, seara l-as surprinde, gatita, frumoasa gata de sarutari big grin
Crede-ma, stau cu iubitul meu, 12-13 ore pe zi, aproape in fiecare zi.nu-i prea misto ca intervine monotonia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai propuneri pentru timpul zilei, fa-i-le; daca nu, incearca sa iti dai seama de ce anume te deranjeaza faptul ca iese cu prietenii lui. Cred ca mai degraba iti suna a lipsa de interes din partea lui. Incearca sa-i propui activitati comune si in timpul zilei spunand ca seara respectiva esti ocupata cu un motiv intemeiat.