Spune-i ca ai nevoie sa fii singura un timp...cand/daca te cauta, mai amana-l o data, apoi daca mai revine ii spui ca ti-ai dat seama ca nu va merge, bla, bla, bla si ca e mai bine sa va despartiti definitiv.
In primul rand sa-ti fie rusine pentru ca l-ai inselat pe baiat. Daca nu iubesti, te desparti, nu inseli.
In rest, cum a zis Mussette, sunt copilareli, aproape sigur nu o sa ajungeti nicaieri cu relatia asta... Si nu doar pentru ca e la distanta. Ci pentru ca inca sunteti tineri si nu ati gustat tot ce era de gustat din viata.
De fapt eu am 24 el 27 nu suntem copii asa cum crezi.
Va comportati ca unii, sau cel putin tu.
Stiu asta dar niciodata nu l-am putut iubii...am incercat dar nu am reusit plus ca trebuie sa ma gandesc si la fericirea mea nu?
Normal. Dar acum gandeste-te ca Pitestianul nu o sa te poata iubii pe tine si o sa te insele si dupa o sa se desparta de tine. Nu ai prefera sa-ti spuna si sa nu te insele? Si fericirea lui conteaza, nu? Dar asta nu inseamna ca ne batem joc de altii ca sa ne atingem fericirea noastra.
O sa zici ca te iueste si nu o sa se intample asta. Ei bine, nici baiatul pe care l-ai inselat nu credea ca o sa se intample si o sa-l inseli.
Ii zici pur si simplu, fi mai rece inainte, cu cateva zile sa nu fie totu romantic intre voi si tu sa i spui ca vrei sa va despartiti. Cat despre mutatu tau la pitesti, nu fi mereu atat de increzatoare. Viata nu e asa de roz incat o decizie de moment sa te faca sa ai relatia perfecta apoi.
Effy35 întreabă: