Buna, treci printr`o perioada naspa, tu esti un copil, eu cred ca ar fi bine sa vorbesti cu el, totusi e tatal tau, si te-a iubit, oricat de rau ar fi fost... spune-i ce simti si spune-i ca te doare...totusi o sa inteleaga orice om are sentimente BAFTA!
Oricum ar fi,orice s-ar intampla este tatal tau si te iubeste, chiar daca a decurs la acte de violenta fiind in stare de ebrietate. daca zici ca are si probleme de sanatate ar fi bine sa-l mai vizitezi din cand in cand, ca dupa ce ai sa-l pierzi o sa regreti ca nu ai fost alaturi de el
Eu zic sa mai pastrezi legatura.In sensul ca sa nu te departezi nici prea tare de el, nu-l abandona.Mai poti vorbi cu el la telefon si poti chiar sa-l vizitezi in timpul sarbatorilor sau cand e ziua de nastere a lui sau a ta.Nu stii niciodata, poate divortul l-a mai schimbat si vrea sa-si indrepte relatia cu voi, deci nu-l respinge complet.
Sfatul meu este sa pastrezi legatura cu el chiar daca in opinia ta ti-ai calca pe principi si demnitate! Stiu destul de bine ce inseamna povestea ta! Oricat de nenorocit a fost cu tine demonstreaza`i ca esti mai cu capu pe umeri decat el si te gandesti la el chiar daca el nu gandea cand te lovea! In sufletul lui te iubeste dar probabil asa-i firea lui! Nu`l uita, macar cat mai traieste!
Indiferent ce ai face, rezultatul e acelasi. Unii iti accepta gindirea, altii nu si de aici se pot dezvolta carti de detalii si se pierde astfel din vedere exact ce este mai important; trairile intense ale muribundului.