Si mie mi s-a intamplat, si am fost in locul prietenei tale (:.
M-am simtit foarte prost stiind ca cea mai buna prietena a mea e cu baiatul de care-mi place... Te-as sfatuii sa-l lasi in pace. O prietenie e mai importanta decat un iubit spun eu. Prietenii acum nu-i prea gasesti, nu da dovata de o prietenie falsa:].
In locul tau nu as mai sta pe ganduri si i-as spune fetei adevarul. Dar ai mare grija pentru ca daca nu ii demonstrezi asta ar putea crede ca esti geloasa pe ea si va crede ca vrei doar sa ii desparti.Incearca sa il inregistrezi pe telefon atunci cand ai ocazia si fal sa spuna exact ce vrea de la tine pentru ca atunci cand ii vei arata prietenei tale sa-si dea seama de ce fel de prieten are.Si daca a fost in stare sa iti faca tie ochi dulci fi sigura ca i-a facut si altcuiva.Cu siguranta nu o iubeste pe prietena ta, si daca o consideri cu adevarat prietena fa-o cat mai repede pentru ca ea ar avea foarte mult de suferit daca nu actionezi acum.Pana la urma tot va observa ca el iti face ochi dulci si se va supara si pe tine si pe el, si atunci o sa sufere si mai tare pentru ca ai dezamagit-o succes.
Daca tii cu adevarat la prietena ta, il lasi balta, daca nuh, ii accepti avansurile.
Iti vinzi prietena pentru un tip...Hai sa vedem problema asa... Ea se desparte de el si el e cu tine.Prietenia ta s-a terminat definitiv pentru ca ea ar fi proasta sa mai vrea sa fiti prietene daca i faci una ca asta deci practic iti vinzi prietenia pentru un iubit cu care te asigur ca nu ramai toata viata poate mai mult de 6 luni.
Momentan el are iubita si i zice alteia(tie) ca o place. E posibil sa i zica la alta fata ca o place in timp ce o sa viti voi impreuna si tu no sa stii asta.
Daca imi dai dreptate spune-i prietenei tale ca el se da la tine pentru ca in momentu de fata el isi bate joc de ea.
Buna! poti sa vorbesti cu el, sa discuti serios.Sa il intrebi daca a iubit-o vreodata pe prietena ta, daca o mai iubeste...de ce vrea sa se desparta de ea. sau de ce nu a facut-o. asa vei afla daca va fi la fel de serios in ceea ce te priveste.Adica poate iti va face si tie la fel, nu? eu zic sa ii spui si prietenei tale. poate ea se va enerva si se va desparti de el, asa ca tu ai cale libera dar ai grija sa nu se supere.Nu cred ca este calumea baiatu` asta dar in fine
funda?:*
Pai daca iti place spune da fara sa stie prietena ta si intalnitiva in secret. Funda?
Ce sa zic eu.
Sugestia mea :Refuzal
1)Multe cazuri se intampla cu prietena cea mai buna cu fostul meu ubyt nu crezi? Vrei sa fi si tu o vagaboanta
2)O intrebare prietena ta e inca cu el?
3) Stiu ca il placi dar nu vrei sa vorbesti cu prietena ta?
4) Sa ajung la subiect daca vei face asta si tu si el veti fi destestati de acea persoana ea crezand ca sunteti niste nemernici si chiar asta ati fi pentru ca ati tradato
5)Ti se va inmpla si tie si nu o sa iti placa cine stie daca omu ala e curvar sau tipul ala si poate nu de el dar poate de altcineva
Nu iti lasa prietena pentru un baiat.ca nu cu el iti este langa tine cand tie greu.idepinde de firea ta. dar nu ii zice prietenei tale c\de chestia aceasta ca dupa aceea o sa iti faca tot felul de ideii.si fiind normal sa se supere merge si vorbeste cu alta prietena... dar totusi incerca sa il refuzi. dar nu strica prietenia nici cu el.refuzal dar frumos.
Gandeste-te ca el te poate parasi oricand, dar o prietenie poate dura toata viata. Si daca a procedat asa cu prietena ta inseamna ca nu tine la o fata cand sunt impreuna, asa ca mai bine nu ai avea incredere in el.
Pai i zici acelui baiat sa se desparta de prt ta si dupa aia poate i vei da un raspun baiatului ca vrei a fi u el