In primul rand trebuie sa te gandesti la tine nu trebuie sa-ti faci probleme crede-ma fete ai sa mai intalnesti e adevarat ca ai impresia ca ea e iubirea vieti tale ca nu poti trai fara ea si ca e totul pentru tine si am eu am facut la fel ca tine dar acum cand sunt mai matura adica 25 de ani imidau seama ca am gresit. Prietena ta e prea mica gandeste-te are 14 ani si e frumoasa de acum incepe sasi traiasca viata ca si tine sa zicem ca ve-ti fi impreuna vreo 2 -3 ani maxim dar dupa aia va veti desparti ea acum cauta mici aventuri este nesigura de ce vrea si la fel si u mai asteapta vreo 2 ani si ai sa intalnesti iubirea vieti tale.Credema stiu ce vb si lasa fata asta ca o sa suferi mai mult dupa ea cauta o fata cu capul pe umeri mai dezvoltata la minte de 16, 17 ani si o sa vezi ca ai sati traiesti iubirea sunt sigur ca esti un baiat de nota zece si o sa gasesti fata potrivita pentru tine parasesteo u primul ca asa nu ai sa suferi mai mult astept raspuns la ce ai facut cum mai esti si cum te simti. Iti urez mult noroc si o fata sa te iubeasca
Ea este prea mica sa stie cu ce se mananca o relatie si chiar si tu mai ai de invatat. Ea nu isi da seama ca pe tine te-ar puate rani daca vorbeste cu fostul pe mes. Relatiile la distanta nu sunt inposibile dar se realizeaza mai greu, intervine dorul, si teama ca celalalt ar putea gasi pe altcineva.
Nu o stresa vorbindu-i mereu de fostul prieten, spune-i o singura data ce gandesti despre asta pentru ca gelozia poate destrama si cele mai sudate cupluri.
In ceia ce priveste inaltimea ar trenui sa ii vb deschis cu ea pentru ati inlatura temerile. Daca va iubiti nu ar trebui sa existe intrebri fara raspun intre voi, ar trebui sa va completati si sa treceti peste toate impreuna. Mult succes!
Eu zic sa nu te mai complici si sa o lasi balta o sa iti treaca dupa o vreme.Cred ca ea nu prea stie ce vrea daca isi dorea atat de mult sa fie cu tine nu ar mai fi vorbit cu altii.Stai linistit si nu mai suferi o sa gasesti fata potrivita pentru tine, relatiile pe mess nu pot inlocui o relatie normala si uneori nimic nu e cum ne imaginam noi.Ai grija! Bafta.
Deci problma ei nu e numai distanta ci si ani e un copil ce vrei de la ea pun pariu ca nici parinti ei nu le prea plc dar dragostea nu are varsta trecem peste daca ia la iubitpe el de ce ai rugato sa renute dc nu ai renuntat u daca o iub trebuie sa o faci fericita apoi faza cu nr de tel ne plac baieti gelosi da nu chiar asa dif cativa cent nu conteaza distanta depinde de iubire a da si nu o mai stresa asa las-o sa fiarba ne face sa va iub mai mult
Ba si eu am o relatie la distanta.de vreun an si ceva.ne intelegem atat de bine si ne iubim atat de mult.am facut si sex chiar daca nu ne-am intalnit niciodata.la telefon. ea facea cu varusau si vorbea cu mine imi soptea vorbe frumoase. da acum avem o problema.cu ochi. a nascut copilul nostru ma. a meu al ei si a lui varusu. da nu stiu ce nume sai punem, ca am zis ca trebuie sa-mi asum responsabilitatea nu? ia ma iubeste muult si urmeaza sa ne casatorim dupa ce declar copilul.si vrea sa facem nunta pe ternet da actele la primarie. ce tie si cu lumea asta virtuala.noi vrem sa impletim realu cu virtualu. ea va creste copilu si eu voi munci si voi intretine pe amandoi.bineinteles ca ne va ajuta mult si varutu nostru care va fi langa noi mereu si va avea grija ca calculatorul sa functioneze perfect sa ne putem creste si educa copchilu.
Ms mult miky si alexandraralu...imi pare rau ca am dat funtita decat lui miky, ai fi meritat si uh alexandra; x...va multumesc mult.
Elssa ai avut dreptate asta a fost problema.in urma acestei intrebari ne'am despartit.nu stiu ce sa fac. sunt momente inc are nu mai vreau sa traiesc vreau sa plec de acasa.acum mi-a zis sa ne impacam.si nu stiu ce sa mai fac pentru ca imi este frica sa nu se intample la fel nu stiu sincer o iubesc mult dar...nu mai stiu ce sa fac de iertat asi iertao pentru ca o iub mult dar imi este frica sa nu se int iara...de vorbe m-am saturat si de promisiuni faptele conteaza. oricum daca nu mai ne impacam o s aplec de acasa.