| emanuel_1610 a întrebat:

Sall! Am 12 ani.Mam mutat la alta scoala de anul trecut pan aprilie si este o fata in clasa cu mine de care imi place f f mult. Ce sa fac ca sa ma apropii de ea si poate...Cine stie sa fim impreuna.

Ma ajutati cu sfaturi ceva?

plss dau

5 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Fii politicos cu ea si poartate ca un cavaler! Te va remarca!

| acdcfan a răspuns:

Da...pai noi iti dam sfaturi dar tot tu stii mai bine. Gandeste-te ce ii place ei si incearca s-o atragi prin acele lucruri. Daca are pasiuni sau conceptii asemanatoare sau identice cu tine este si mai bine. Insa trebuie sa ai grija sa nu te schimbi prea mult: cheia catre inima unei fete este: sinceritate (fii natural, nu incearca sa fii altcineva nu o sa-ti iasa), iubirea (arata-i ca o placi, nu te rusina), amuzamentul (fa-o sa rada daca poti, fii de gasca, fii deschis, fetelor le place asta) si nu te necaji daca nu te place. Da tot ce poti, nu renunta si ai sa vezi ca intr-o zi o sa obtii ceea ce iti doresti.

| ChRoM a răspuns:

Pai sa ai tupeu cand trece pe langa tine vb si tu cu un coleg si spune "ce frumoasa e x asta nu?" da cat sa te auda sh dupa aia o sa vina ea la tinewinking succes asa procedam si eu si mergea adica inca merge laughingwinking

| NoBoDy_7286 a răspuns:

Poarta-te frumos cu ea si fa-i complimente, cestii, baga si u vrajealawinking

| AngelBaBy a răspuns:

Poi, mai intai, incearca sa te porti frumos cu ea...peste un timp, ii poti face un compliment si apoi spune'i ce simti... poate simte si ea la felwinking