| Yukii987 a întrebat:

Sall. Am 17 ani, in curand fac 18 si mi-am propus, ca vad ca alte cai nu prea sunt, sa imi schimb personalitatea dar nu neaparat in bine. Eu pana acum am fost cuminte, nu am incercat sa fumez, nu beau mai deloc, nu vb foarte urat, nu fac prostii sau rau altor oameni, nu ma duc ma bat fur sau mai stiu si eu ce, nu ma duc la discoteca cu prietenii mei de fumeaza, bea si se ia la bataie, si cam fac ce zice parintii. Mi s-a luat de fapt bunatatea asta cu ce m-a ajutat? Trece viata p langa mine, prietenii doar se folosesc de mine, iar apoi ori te calca in picioare ori uita ca mai existi, mereu fac ce cred eu ca e bine si zic altii cam niciodata ce vreau eu cu adevarat, nu mint si cu toate astea ce benificiu mia adus? Unii zic ca nu e buna schimbarea asta care as vrea sa o fac, dar pana la urma cum zice un u mai vagabont? O viata ai traiesteo...

Răspuns Câştigător
| Sconosciutonome a răspuns:

Si crezi ca daca vei incepe sa fumezi si sa bei si sa te bati si sa fi smecher/a si toate cele, vei fi mai apreciat/a? Crezi ca atunci nu vor exista oameni care sa se foloseasca de tine? Incearca sa realizezi ca nu trece viata pe langa tine daca nu faci toate astea, gandeste-te ca iti este mult mai bine asa, in primul rand pentru sanatatea ta, in al doilea rand pentru tine insati. Vei vedea ca cineva te va aprecia, daca nu te apreciaza inca, pentru ca esti o persoana simpla, dar desteapta. Nu iti fac bine toate aceste fapte pe care le-ai insirat aici. O viata ai, traieste-o sanatos! Si macar vei fi cu inima impacata ca nu ai facut rau nimanui, ca nu minti, ca nu esti o persoana rea. Iti va fi de folos, iti spun eu.

10 răspunsuri:
| gabriela15 a răspuns:

Fii tu insuti omule

| OnuOnulică a răspuns:

Corect... dar nu e frumos nici sa fi nesimtit sau sa fi un om rau,
E bine sa ai discernamant si sa pui ce e bine si ce e rau astfel incat tu sa iesi in castig.

| MonnicaM a răspuns:

Crezi ca ai de castigat daca te schimbi in rau?! Eu nu cred. Poate crezi asta pentru ca in ziua de azi sa fii smecher este cool, dar peste ani nu va mai fi la fel; te vei "uita" la trecutul tau si nu cred ca-ti va placea ceea ce vei "vedea"..Ai grija ce faci, sa nu regreti mai tarziuwinking

| NumelePublicExistaInBazaDaDate a răspuns:

Oamenii slabi se iau dupa turme. Faci ce vrei.

Eu nu ma las influentata de nimeni din jur, am fost furata, mintita, inselata, si ce? Sa fiu ca ei? Nici nu-mi trece prin cap.
Ii zic buna ziua la cel care m-a furat, ii zambesc, data viitoare stiu ca trebuie sa-mi pazesc lucrurile mai bine. Eu n-o sa fur.
Am ramas prietena cu cel care m-a inselat, dar n-o sa ma impac niciodata cu el. Eu n-o sa insel.
Cand greseam in copilarie, mama ma facea sa ma simt ca cel mai mic om din lume, ea cand greseste incerc sa-i reamitesc ca e om, sa nu se enerveze pe ea. Eu n-o sa nimicesc din cuvinte pe nimeni.
Am fost mintita. Incerc sa nu mint.

Cel pe care-l vreau, nu ma vrea. O sa umblu cu altul pentru care nu simt nimic. N-o sa-l mint, n-o sa-l insel.

| bebbe97 a răspuns:

Sall stii tu... uneori cu personalitatea ta ai numai de castigat alteori de pierdut! cel mai simplu fi tu insuti si fa ce spune sufletul tau succesc!

| Pepsy92 a răspuns:

Schimbarile vin in timp, o sa vezi ca totul vine de la sine nu trebuie sa incerci sa te schimbi din cauza alor persoane. Ai o viata, intr-adevar, o ai! Dar sa stii ca poti sa o traiesti si fara sa te schimbi.

| guseaX a răspuns:

Da, e adevarat ca ai o viata si trebuie sa o traiesti, dar hai sa fim seriosi viata trebuie traita in asa fel incit privind in urma sa privesti cu mindrie. Ai prieteni care te folosesc pentru faptul sa stii cuminte sau nu stiu mai ce, dar peste timp vei avea si o sotie, copii care te vor iubi, stima pentru aceste lucruri. Gindeste'te la viitorul tau nu la al prietenilor tau. dar pina la urma e alegerea da eu doar am venit cu un sfat.

| Gαηαmα a răspuns:

Uite de aceea sunt unii oameni asa ca prietenii tai, pentru ca sunt dezamagiti, pentru ca lumea asa cuminte si buna ca tine e "luata de proasta".Nu stiu daca se poate face ceva in privinta asa a rautatii ce e...Eu zic ca te poti distra mai mult daca asta iti doresti, poti incerca sa faci nebunii si alte cele dar cu limita! Sa fi om, sa ramai omhappy. Stiu ca uneori nu e bine sa fi asa bun deoarece prietenii...mai bine esti cu doua fetelaughing. Adica ai incredere in tine si nu-ti dezamagii parintii sau pe cine te iubeste. Sper ca nu te-am plictisit laughing, as mai avea de zis pe tema asta as vorbi.Succes

| Maddaaaaaa a răspuns:

Intr-un final faptul ca tu nu ai iesit din cuvantul parintilor, nu bei, nu fumezi etc., o sa te ajute mult in viata, doar ai rabdare, o sa ai de castigat de pe urma acestui comportament bun.
inteleg ca tu vrei sa te schimbi intr-un baiat rau pentru ca prietenii tai au un altfel de comportament si vrei sa nu mai fi luat peste picior, dar crede-ma, baieti ca ei care sa fumeze si sa bea gasesti peste tot, dar baieti cuminti care sa isi asculte parintii mai rar.
Din contra ar trebui sa fi mandru ca esti cum esti.
Crede-ma ar trebui sa te simti special atunci cand stai in preajma prietenilor tai, pentru ca esti diferit, esti unic intre ei pe cand ei sunt doar niste copii trase la indigo.

| Yukii987 explică:

Multumesc tuturor, sper sa nu o iau pe o cale gresita, sincer nimic eu u vreau o asemenea schimbare, as fi facut-o doar pentru altii nu si pentru mine sad