| April27 a întrebat:

Sall am inghitit din greseala o bila metalica si daca ii zic mamei adevarul probabil mar omori ea, nu boala ca daca inghit o bila metalica fac tumoare si mor si nu stiu ce sa faccrying( am doar 8 anicrying AjuToR va rog raspundeti inainte sa mor...

Răspuns Câştigător
| DeeaLove4 a răspuns:

Stai linistita scumpo:*nu ai sa mori... dar sa ai grija pe WCbig grin:*

21 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ei pe dracu'... ai văzut tu drac mort?
Nu crăpi stai calmă. Peste o zi-două o să auzi un clinchet când mergi la budă şi-atât happy.

| EUSIATIT a răspuns:

Ai 8 ani. hmm e vrajeala si cu bila si. cu virsta. La 8 ani ti ai ales un nume. sic si apoi poza este ff bine aleasa pentru o d soara de. 17 18 ani dar care nu scrie corect. gramatical. hai gaseste ti alti. prosti nu aici ] unde sunt destui oameni pregatiti.

| yumeee a răspuns:

şi eu am înghiţit o biluţă metalică când eram mică(aveam vreo 5 ani cred).
dar a ieşit prin caca.big grin

| forever4you a răspuns:

Spune-i mamei tale...lasa ca nu moriwinking

8 ani serios...pe zi ce trece ma mira din ce in ce mai mult varsta utilizatorilor

| Sonny a răspuns:

Hahaha laughing
Cel mai rau lucru care se poate intampla e, ca o sa spargi WC`u laughing

| 666_7474 a răspuns:

Ar trebui sa faci un carnetel cu tot ce inghiti. Incepi de acum, la 8 ani, cu bile si o sa fii surprinsa pe la 20 de ani ca a disparut ditamai dulapul doar deschizandu-ti gurahee hee

| Rukhsandra a răspuns:

Incearca sa iei niste laxative sa-ti provoace "iesiri" si poate poate iese ceva... dar mai bine sa te duci la mama ta si ea sa te duca la doctor si o sa-ti faca o radiografie sau ceva de genu happy...

| KittyLoveBastet a răspuns:

Ma lasi cu chestii din astea? Cate am inghitit eu... Cel mai fain a fost cand mi-am bagat un ban de 1 ban in nas laughinglaughing Alte chestii, haha cate sunt! Si nu m-am dus niciodata la medictongue Si nu am muritlaughinglaughing!

| ame93 a răspuns:

Trebuie sa intelegi ca parintii daca te cearta o fac din cauza ca iti vor binele...

| April27 explică:

I-am spus acum vreo 3 zile si probabil a uitat ce sa fac?

| ßarbie a răspuns:

Du-te cu tatal tau la doctor.habar n-am. dar trebuie sa-i spui mamei tale adevarul! fa ceva! opereaza-te! dar spune-i!

| l0riiii a răspuns:

Fetitoooo! SPUNE*I REPEDE MAMEI TALEE! nu e de stat! ce alegi.sa te certe sau sa mori! spune`i repede sa te duca la medic!

| juniorradoi a răspuns:

Spune-i sa te duca la UN MEDIC, ce dumnezeu, zii lu maicata baga si u ca ai scapat-o in mancare si ai inghitit-o, daca te cearta e mai bine decat sa mori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cum sa nu... asta ai scris la misto

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

... daca n-ai fi mancat cu tiriplicul cel mare n-ai fi patit-o, dar probabil ca ai fost prea lacoma..., nu te poate ajuta nimeni!

| Shawty a răspuns:

De ce la intrebare despre hi5 spui ca ai 18 ani iar aici 8 thinking
Ciudatoooo!
Ia'ti un cingo si sparge-o la joaca. laughing

| April27 explică (pentru Shawty):

Da, ca nu ma lasa sa ma inscriu pe hi5 desteapta lumii

| Teo0stuff a răspuns:

Ia niste laxatif o sa iasa in cele din urma!

| lovestoryofyou a răspuns:

Pai cel mai ar fi sa-i spui pentru ca e mai bine sa te certe decat sa mori si ai sa te duci la medic sa ti-o scoata ca poate sa se infecteze si... poti muri

| iuli11 a răspuns:

Ce faceai cu bila? laughing ti-a intrat ea in gura? daca erai mai mica mai ziceai ca te jucai siai inghitito da acum big grin

| romario_8067 a răspuns:

Sunama pe nr asta si te voi ajuta 0766805675