Ei pe dracu'... ai văzut tu drac mort?
Nu crăpi stai calmă. Peste o zi-două o să auzi un clinchet când mergi la budă şi-atât .
Ai 8 ani. hmm e vrajeala si cu bila si. cu virsta. La 8 ani ti ai ales un nume. sic si apoi poza este ff bine aleasa pentru o d soara de. 17 18 ani dar care nu scrie corect. gramatical. hai gaseste ti alti. prosti nu aici ] unde sunt destui oameni pregatiti.
şi eu am înghiţit o biluţă metalică când eram mică(aveam vreo 5 ani cred).
dar a ieşit prin caca.
Spune-i mamei tale...lasa ca nu mori
8 ani serios...pe zi ce trece ma mira din ce in ce mai mult varsta utilizatorilor
Ar trebui sa faci un carnetel cu tot ce inghiti. Incepi de acum, la 8 ani, cu bile si o sa fii surprinsa pe la 20 de ani ca a disparut ditamai dulapul doar deschizandu-ti gura
Incearca sa iei niste laxative sa-ti provoace "iesiri" si poate poate iese ceva... dar mai bine sa te duci la mama ta si ea sa te duca la doctor si o sa-ti faca o radiografie sau ceva de genu ...
Ma lasi cu chestii din astea? Cate am inghitit eu... Cel mai fain a fost cand mi-am bagat un ban de 1 ban in nas Alte chestii, haha cate sunt! Si nu m-am dus niciodata la medic Si nu am murit!
Trebuie sa intelegi ca parintii daca te cearta o fac din cauza ca iti vor binele...
Du-te cu tatal tau la doctor.habar n-am. dar trebuie sa-i spui mamei tale adevarul! fa ceva! opereaza-te! dar spune-i!
Fetitoooo! SPUNE*I REPEDE MAMEI TALEE! nu e de stat! ce alegi.sa te certe sau sa mori! spune`i repede sa te duca la medic!
Spune-i sa te duca la UN MEDIC, ce dumnezeu, zii lu maicata baga si u ca ai scapat-o in mancare si ai inghitit-o, daca te cearta e mai bine decat sa mori
De ce la intrebare despre hi5 spui ca ai 18 ani iar aici 8
Ciudatoooo!
Ia'ti un cingo si sparge-o la joaca.
Pai cel mai ar fi sa-i spui pentru ca e mai bine sa te certe decat sa mori si ai sa te duci la medic sa ti-o scoata ca poate sa se infecteze si... poti muri
Ce faceai cu bila? ti-a intrat ea in gura? daca erai mai mica mai ziceai ca te jucai siai inghitito da acum