Pai daca parintii ei sunt cam rai nu stiu ce sa zic, ea ce zice? nu ii este teama de reactia lor? Probabil considera ca fata lor este cam mica pentru o relatie. Dar eu cred ca ai putea sa incerci sa le explici ca ai sentimente frumoase pentru fiica lor si ca nu vrei de la ea sex si mai stiu eu ce altceva.Si ar fi cazul sa nu le spui ca va vedeti de prea mult timp sa nu se supere.Incearca sa fi cat mai sincer si sa le dai de inteles ca este o relatie curata bazata pe prietenie.Si ce faceti voi e treaba voastra.Si pentru inceput daca aveti norocul sa accepte nu fortati nota si nu incercat sa va intalniti prea des sa nu li se para ceva dubios.Eu asa cred.Succes
Poy si eu am tot 14 ani (si am un prieten tot de 18)
nici parintii mei nu m-ar lasa sa am un prieten...deci..te sfatuiesc sa nu le spui parintilor ei...(nu inca)asta daca vrei sa ramai cu fata aceea!
mai asteapta pana implineste vreo 16 ani fata!
[parerea mea]
Asa cum sp si Anna mai bine nu le sp.Mai ales daca u sti ca parintii ei nu ii dau voie sa aiba relatii
Poate ca daca le sp ei o sa ii interzica prietenei tale sa mai iasa cu tine sau si mai rau nu o vor mai lasa nicaieri pentru a se asigura ca nu umbla cu tine.Deocamdata nu le sp nimic.Secret!
Dar cu cine ar vrea sa aiba relatii fata lor? probabil considera doar ca e prea mica pentru o relatie, de aceea tu consideri ca sunt rai in privinta asta.Eu cred ca cel mai bine e sa mergi si sa stai de vorba cu parintii ei, sa le spui ca o iubesti si vrei sa ai o relatie serioasa cu ea. Daca si tu esti pe placul lor, nu vad de ce ar avea ceva impotriva. Dar iti pui si problema la maniera negativa-adica parintii ei nu te plac sau nu vor ca fiica lor sa aiba o relatie acum-si va interzic sa va mai vedeti. Ea are 14 ani, si, deci, nu poate lua nicio hotarare.Asa ca, mergi la risc...Inainte sa vb cu parintii ei afla ce cred despre tine, asta in cazul in care te cunosc.
Stai in banca ta daca o iubesti. O sa-i faci si ei si tie probleme.
Ce atata graba sa le spuneti? Asta e, tu nu stii ca dragostea e plina de obstacole?. trebuie sa le infruntati, dar cu cap.si in momentul asta nu e bine sa le spui.
In general parintii fetelor se adapteaza mai greu schimbarilor care intervin la varsta asta. Fata fiind mai mica este si normal ca parintii sa fie mai "rai" pentru simplul fapt ca sunt protectivi(ceea ce si trebuie). Nu stiu tu cum gandesti. dar nu cred ca ti'ar pica bine sa-ti vezi copilul de mana, sau sarutandu'se cu un tip mai mare ca ea...pentru ca deh.instinctul patern te'ar impinge cu gandul la altele.
Eu zic sa mai astepti...cu toate ca poate tu esti un baiat de treaba, cuminte...parintii ei nu te vor intelege, nu te cunosc, iar pentru ei esti un sarlatan care vrei sa profiti de printzesica lor mica (pentru ca nu'i asa, esti copil in fata parintzilor si la 50 de ani )
Adevarul este ca...la 14 ani INCA este copil.si ar trebui tratat ca atare.
Dar asta e parerea mea...restul depinde de voi
numai bine.
Stai linistit. Nici tu si nici ea nu sunteti la momentul in care sa aveti vreo relatie prea serioasa, asa ca de ce sa stricati farmecul relatiei voastre amestecand parintii. Mama fostei mele prietene s-a amestecat destul de mult in relatia noastra si nu a fost deloc bine. Relatia asta este a voastra si nu a parintilor sau a altcuiva, este numai a voastra, aparati asta si bucurati-va de ceea ce aveti. Va urez succes la amandoi!
Da ce e asa rau? e vb doar de 4 ani diferenta
e putin
Mai bine spuneti adevaru. sti minciuna are picioare scurte
Nu le spune frate, ca ea e inca destul de tanara ca sa aiba o relatie, iti dai seama ca parintii ei mai mult ca sigur ca o sa aiba o mentalitate de aia mai ceausista si o sa va interzica sa va mai vedeti, si eu cand eram mai tanar am avut o faza de asta, ca lucram cu tatal ei si lui ii era rusine sa nu cumva sa le spun la colegi detalii dintre mine si fata lui(intelegi la ce ma refer)si atata a tot insistat si el si nevastasa pana cand am decis sa ne despartim, pentru ca ea avea vreo 14 ani, daca ar fi fost mai mare ar fi fost alta treaba, dar asa! Cateodata e bine sa ti secrete, nu neaparat sa fii deschis cu ai ei! asa ca fiti voi cu ale voastre si lasatii pe ei cu ale lor...Bafta!
Parerea mea s-o lasi in pace. Acum ea e important sa se concentreze pe altceva. Cum se descurca la scoala?
Daca vrei o prientenie serioasa cauta o fata de 18, 19 ani.
Alexandragabriela93 întreabă: