| adrian_2389 a întrebat:

Sall am si eu o problema deci sa incep__...
Deci imi place foarte mult de cantareata andrea blonda lui costi adica nu stiu cand vad vreun videoclip cu ea sau o poza ma innebuneste adica zici ca sunt indragostit de ea
M-am gandit ca pe viitor sa ii fac o propunere eu sunt mai mic cu cativa ani ca ea daar m-am indragostit tare de tot de ea si chiar as face orice sa fiu cu ea am zis ca daca si daca nu voi fi cu ea peentru ca este cu unu din box si ca este o vedeta am zis ca macar sa fiu cu una la fel de frumoasa si care sa se imbrace la fel cam tot bulgaroaica nu romanca pentru ca nu am vazut nici macar una PANA ACUM asa frumoasa ca bulgaroaicele mai ales ca andrea va rog rasp serioase ce as putea face eu fac acum varsta de 18 ani si vreau sa plec din rom undeva in marea britanie la munca si acolo am un salariu de 5 mi de euro luna si cred ca dupa 2 ani chiar 3 voi putea veni in rom si imi voi deschide cateva afaceri care le-am planuit de ani de zile cu tatal meu si apoi pe la 22-23 sa o caut si sa incerc sa fiu cu ea mersi pentru sfaturi

3 răspunsuri:
| DoarImpreuna a răspuns:

TU margi si fa banii si afacerile ca in timpul asta te potolesti sigur. Iti schimbi perspectiva cu siguranta. Alea de la TV sunt machiate si arnjate de stilisti nu te baza pe ceea ce vezi.

Da urmeaza-ti planul cu munca si afacerile si dupa aia gandeste-te si la asta.

Succes!

| Giulia_7179 a răspuns:

Pai ar trebui sa te gandesti la mai mult decat la aspectul fizic. Poate gasesti una foarte frumoasa bruneta si simpatica desteapta. Tu in cap ai tipar al fetei perfecte dar uneori ne mai abatem de la el. O sa0ti dai seama asta mai incolo. Si apropo nici macar nu o cunosti personal asa ca mai bine nu. Deschide-ti bine ochii si o sa vezi in jur multe fete frumoase. Hugs

| maverick0102 a răspuns:

Unu la mana : e femeia plastic, foarte siliconata(cred ca silicoanele teau atras cel mai mult...)
doi la mana : este cu Pulev(boxer)si daca intr-o zi vei flirta cu ea si el fa vedea, risti sa pleci cu ambulantahee hee
si daca chiar iti doresti una ca ea...asigurate ca macar are bun simt si o duce capuwinking