Salut Adrian.
Asteapta pana in iulie, daca in iulie nu ai primit iphone, ii spui bunicului ca te-a dezamagit total. Stai suparat o perioada si sigur va face tot posibilul sa iti ia iphone cat mai repede!
Dar pe bune acum mult tupeu ai sa-i ceri bunicului un telefon extrem de scump, el saracul avand o pensie de tot r***tul.Mai bine strangi tu zilnic banuti, mai dau parintii si apoi POATE mai pune putin bunicul.Alt telefon nu gasesti sunt telefoane mai bune si frumoase:HTC cha cha, Samsung (unul gen tableta am uitat cum).Reorienteaza-te.Scuze doar parerea mea O zi buna.
Mama cata pensia dar incearca si tu sa strangi macar o particica si sa mai puna el
Poate intr-adevar nu are bani la moment dar tu prea multe vreai. Mai bine ceva Nokia x6 sau chiar daca vreai pina atita poate un telefon n8 sau n9 dar nu tea-as sfatui asa telefoane scumpe daca nu poti pastra. Spre exemplu eu am telefon Nokia x6 si l-am scapat jos peste citeva luni dupa ce mi l-au dat. Mai bine un telefon nu asa de scump cine stie ce se mai intimpla, si poate un telefon nu asa de scump iti va procura mai repede..succes.)
Pai bine si la mine e galaxy note, dar il voi avea in vise...
poate nu-si permite! majoritatea bunicilor incearca sa-i impace pe nepoti pentru a nu-i mai bate la cap [in cazul tau, amanandu-i]
Adrian controleazati dorintele... bani sunt putini.iar dorintele scumpe.nu-i raspunde nimic bunicului.lasa lucrurile asa cum sunt.bafta.
Atunci ia-l tare: băy scârţare n-ai nimic pentru nepoţelu tau?
Sal. Eu as prefera sa ma bucur ca am un bunic si ca mai este in viata decat sa ma supar pentru un tel. Daca el ti-a spus ca o sa-ti cumpere sa fii sigur ca-si da interesul pentru asta. Asa sunt bunicii! Doar ca probabil acum nu are de unde sa dea 2000 de lei pentru un tel. Succes!
Spune-i ca daca sigur iti da el un telefon, nu iti mai iei tu altul, iar daca nu iti da, sa iti iei tu unul ca nu mai poti sta cu cel vechi.da spune-i-o frumos.la mine merge
Nu cred ca ai fata de iphone de vreme ce stai la mila unui batran (munceste frate sau vezi tu cum te descurci).
Asa ca o paranteza 4s ul e doar asa de fite ca sa stai la o cafea cu el si atata tot(e alt telefon mult mai capabil din toate punctele de vedere).
Atunci fa sacrificii si strange banii respectivi pentru ca atunci cand iti iei ceva de pe funduletul tau ai alta satisfactie(pretuiesti mai mult acel obiect altfel toata viata ai sa intinzi mana si ai sa zici "da-mi"
Pai nu crezi ca vrei cam mult? poate nu are bani pentru telefon din ala cere-i si tu unul mai ieftim si bun crezi ca daca e iphone va tine mai mult? ii tot una ia-ti si tu un Nokia ceva parerea mea.
Te-ai gandit ca poate bunicul incearca sa gaseasca o oferta buna. poate incearca sa se limiteze la banii sai din pensie. nu te grabi... ai rabdare, daca bunicul nu iti va lua unul - magazinele tot vor fi deschise
Ce tableta ti-ai luat?
Daa? Nu es buna? Doar 6 miloane ai dat pe ea? :O
Dar tu de unde esti?
Se pare ca ai mai multe probleme dar principala e ca nu ai acel telefon
Daca pui intrbarea corecta poate te alegi si cu telefonul dorit. Eu am cistigat primii bani munciti de mine la 14 ani....acum am eu angajati
Dupa pararea mea ar trebui sa ii spui ca nu mai ai nevoie si ca te-a dezamagitt
Bos nu iti cumpara ihpone 4s k nu is bune adica are aplicatii tari si.da mai rezistent este Samsung galaxy s2 zic yo..pai astepti pana in 1 iulie daca nu til aduce te faci ca esti supi si..nu mai vb cu el.
adrianboss2011 întreabă:
adrianboss2011 întreabă: