| GameMaster23 a întrebat:

Sall, ce pot sa fac ca o dorinta sa mi-se indeplineasca? ( nu e cine stice ce dorinta )

Răspuns Câştigător
| facebook01 a răspuns:

TOate dirintele se pot implini doar cu ajutorul LUI DUMNEZEU. rogate lui si el ioti va da raspuns Bucurate de dragostealui ele te uibeste si vrea sa ajungi in cer la el si aisa tebucuri vesnic in ceruri de bogatiile de acolo. trebuie sa il primesti in inima ta

7 răspunsuri:
| renee14 a răspuns:

Sa faci ceva pentru ca acea dorinta sa se indeplineasca, nu sa astepti sa pice din cer

| Pixel2009 a răspuns:

Treci la fapte. Fa ce trebuie ca sa ajungi acolo. Scopul scuza mijloacele! happy

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Sa-ti bagi un "desht" in fund apoi sa-l lingi. Garantat.

| Zuzy244 a răspuns:

Depinde de dorinta daca ne spuneai si noua dorinta stiam ca sa iti spunem cum sa ti-o indeplinesti happyImi pare rau ca nu te pot ajuta pentru ca nu iti stiu dorintatongue
O dorinta se indeplineste dorind mult sa ti se indeplineascahappyAsa cred euhappyFUnditsa?:*

| marcela290 a răspuns:

Te duci pe la biserica o luna si poate se indeplinestelaughing

| CrissCC a răspuns:

Daca tu iti doresti cu adevarat cu siguranta dorinta ti se va indeplini,trebuie sa iti doresti din tot sufletul asta si daca este posibil sa si faci ceva ca ea sa indeplineasca, ca nu mereu se pot indeplinii asa pur si simplu, trebuie sa mai contribuim si noi la indeplinirea lor.

| TrafiKCuJelEuCoLoraT a răspuns:

Doresteti cu adevarat sa se implineasta!

Întrebări similare