| adrianboss2011 a întrebat:

Sall,de aproape un an imi zice ca imi ia iphone si nu mi-a luat, apoi pe 14 se face o luna de cand zice ca imi ia ipod,daca nu confirma maine ipodu,ce as putea sa ii spun bunicului? eu ma gandeam sa ii spun asa:de un an tot imi zici ca imi iei iphone si acum de o luna tot amani ipodu, eu o sa vorbesc cu tine atunci cand faci ce promiticrying.Ce ziceti ar fi bine sa ii spun asa sau aveti voi alta idee

12 răspunsuri:
| didiDia a răspuns:

Ma faci sa rad. Esti doar un pustan amarat de 14 ani si ai pretentii de iphone si ipod. Eu zic ca meriti un sut in fund pana in celalalt capat al tarii, nesimtitule!

| AxelBv a răspuns:

Daca eram bunicul tau ti-as fi luat un Nokia 1100 si iti spuneam: daca nu iti convine, marş la munca si ia-ti din banii tai!
O zi faina!

Răspuns utilizator avertizat
| AxelBv a răspuns (pentru adrianboss2011):

Ia zi puiule, cum e capitala?

suntserios
| suntserios a răspuns:

De parca el e obligat sa iti ia tie Iphone sa te dai tu mare cu el.

| suntserios a răspuns (pentru adrianboss2011):

Asa, si asta nu il obliga sa iti ia tie iphone. daca il freci la cap toata ziua cu iphone in sus iphone in jos foarte bine iti face ca nu iti ia sa inveti si tu valoarea banilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca un "boss" plin de fite si figuri ca are ta'su (ma'sa,bunica'su etc.) bani.
Daca ti-a promis lucrurile astea si nu ti-a luat nimic pana acum, inseamna ca nici n-are de gand sa-ti ia si ca te-a mintit ca sa scape de tine.E asa greu de inteles?
Si invata si tu sa vorbesti frumos, nu mai ingrosa randurile de cocalari.
As mai avea ceva de spus, dar nu vreau s-o dau in chestii obscene, ideea e ca ar trebui sa te schimbi...sau sa te sinucizi.happy

| SpeedyGonzalez a răspuns (pentru anonim_4396):

Cică un puști se duce la bunică-su și zice:"îmi dai, bre, niște bani?"; iar moșu îl întreabă:"până când?", și nepot-su: "până nu-ți fu*t una-n gură".,