Pai eu nu sunt baiat,dar sunt fata deci probabil stiu mai bine ce le place fetelor.e destul de usor a intelegi o fata, trebuie doar sa fi atent la ce face si ce spune, multe suntem fane a subtilitatilor. daca vrei sa te cuplezi cu o fata trebuie sa-i devii mai intai amic.regula cu"daca intri in zona amicitiei nu mai scapi"se aplica doar pentru relatiile de lunga durata. exceptand cazul in care e indragostita sau se recupereaza dupa altcineva, o fata este in general deschisa oportunitatilor.da, poti sa ii spui ca o placi dar asigura-te ca sunteti singuri cand o faci.nu fi prea repezit si nu incerca sa o influentezi cu intrebari repetate in acelasi moment.las-o sa "digere" situatia. daca te refuza,fi atent la motive si nu renunta la prietenia cu ea, se poate intoarce in favoarea ta.
P.S.:nu mai spune nimanui ca am spus asta, comportamentul fetelor ar trebui sa fie un mister.si desigur asta nu se aplica pentru toate fetele(exista exceptii, ca pentru toate regulile)
oricum, bafta!
Da ii spun dupa ce vb cu ea o ora doua si pana se deschide si ea adica sa iti spuna orice...vb lucruri din ce in ce mai intime si ii spui
Pai o imviti undeva si atunc ii zici ca o placi mult... daca are iubit e cam complicat sau o intrebi ce parerii are despre tine si cand te intreaba si pe tine ii zici ca o placi...
Mie cand imi place de o fata astept sa intre pe mess. dupa aceea ii fac niste semne gen :X :* si dupa aia o intreb daca ma place si gata
Spune cea ce te doare la timpul potrivit nu ezita caci viata e scurta si trebuie so traesti.
Stiu cum au actionat pana acum baietii cu mine... . Trebuie sa stai mult de povesti cu fata. O atingere poate face minuni... Adica, o iei usor in brate sau ceva de genu. Pana deveniti mai familiari. Si pe messenger poti continua Flirt'ul. Succes!