| Crysty1996 a întrebat:

Sall in legatura cu intrebare " SAll TPU a o problema in fiecare sambata si duminica sau alta data si in restul saptamanii ma duc la fotbal si ii acolo un baiat ca ma enerveaza rau tot timpu se ia de mine zice " ai comentat ASu ce ca n-am auzit " chiar daca nu zic nimic si cand nu dau mana cu el zice catre mine " esti smecher nu vrei sa dai mana " si cand sunt in echipa cu el si nu joc bine ( nu sunt un jucator bun la fotbal) zice nu stii sa joci pleaca acas sau acum te lasi sa te dribleze si cred ca te trimit acas si alta data mai da in mine mie mi mila sa dau in el fiindca ii un copil mai sarac si stiu ca lucreaza cu ziua prin sat aa si inca ceva cand nu il bag in seama tot vine catre mine i ma impinge si din alea ce pot face adica ca sa ii fie frica de mine ca cred ca nu ii findca niciodata nu a dat in el FUNDA! VA ROG ajutati-ma! "" sa mai rezolvat lucrurile dar tot continua dar nu asa ca inainte de antrenat la fotbal ma antrenez sa devin mai bun dar tot nu joc toata ziua ca el acum alt sfat imi trebuie ce sa ii spun ca sa nu se mai ia de mine cum am spus si mai sus? DAU FUNDA+VOT

Răspuns Câştigător
| ladyMillion a răspuns:

Heyhappyin primul rand:calm! daca zici ca e doar un baietel amarat nu ai de ce sa te stresezi asa tare; tipu' se ia de tine ca sa se dea smecher,si vede ca tu nu-i zici nimic asa ca a ajuns sa ti se urce in capthinking el vede ca tu nu iti pui mintea cu el si probabil si lucrul asta il deranjeaza,dar in special vrea sa fie cel mai probabil smecher,si vazandu-te pe tine mai bun(ca nu-i zici nimic)a inceput sa se ia de tinetongue
simcera sa fiu te admir ca te abtii sa nu-i tragi unalaughing))zautongue eu cred ca daca as fi fost in locul tau as fi rabdat cat as fi rabdat pana la un moment dat cand chiar il bagam cu capu' sub o masinatongue sa-i iasa smecheriile din cap; sfatul meu ar fi sa-l mai ignori putin si daca vezi ca el continua sa te ia in bataie de joc ameninta-l si tu putin(nu cu injuraturi sau alte lucruri urate)spune-i frumos ca sa inteleaga sa te lase in pace si sa nu se mai dea asa de smecher ca nu are cu ce,nu toti stau sa-si piarda timpul numai cu fotbal, asa ca nu are nici un motiv sa rada de tine(la fel poti sa razi si tu de el ca-i sarac)daca vezi ca nu te lasa in pace, vino si tu cu niste prieteni de-ai tai si sa vezi ca face pe eltongue(fara sa fie nevoie sa-l bati)
sper ca te-am ajutat

3 răspunsuri:
| marina28 a răspuns:

Cred ca el face asta pentru ca vrea sa-ti fie prieten. Mai ales daca zici ca merge sa munceasca prin sat ma gandesc ca nu are o situatie materiala foarte buna. Poste nu are nici foarte multi prieteni. Poate ar trebui sa vorbesti o data cu el ca de la barbat la barbat. Poate chiar va imprieteniti. Stii. e ca atunci cand un baiat place o fata. El o necajeste intr'una. o face sa creada ca o uraste cand de fapt e invers. Incearca sa isi ascunda sentimentele.

| Céline7 a răspuns:

Spune-i direct tot ce crezi despre el, chiar daca e sarac, sint unii saraci care sint ft invidiosi!

| BeatriceBiaa a răspuns:

Eu zic sa-l ignori, daca nu-l bagi in seama si se va satura sa vb singur. Crede-ma ignoranta doare cel mai tare smug