Sugestia mea : sari pe el si saruta-l nu te mai tot fastaci ca o baba in calduri.
Daca iti place de el nu il aborda doar cu un zambet discret. Fa tu pasul pe care ar trebui sa-l faca el (ca el pare mai timid ) si prima oara cand va intalniti spune-i "Salut! Ce faci?" Si asta ar putea fi inceputul unei frumoase prietenii. Nu ai cum sa te faci de ras. E ca si cum ai saluta o cunostinta mai veche. Si sunteti cunostinte vechi: doar va incrucisati drumurile de ceva timp. Curaj!
Nu prea ai ce sa faci. daca il mai vezi fa`te neaparat remarcata. stai langa el si prefate ca iti cade ceva din geanta. sau te impiedici si brusc cazi pe el. orice. si daca iti cade ceva din geanta langa el poate te ajuta sa iei de pe jos si asa va bagati in seama.
Incearca sa porti o discutie cu el si sa incepeti o relatie de prietenie. asa nu o sa stati doar sa va priviti ci o sa vorbiti, poate chiar ( asta in cazul in care el merge in aceeasi directie ca si tine ) puteti merge impreuna acasa. o frumoasa prietenie incepe pur si simplu, iar daca va placeti unul pe altul la un moment dat unul dintre voi tot o sa faca primul pas, indiferent ca il faci tu sau el. va veti da seama singuri, odata ce prietenia voastra merge destul de bine, daca simtiti cu adevarat ce credeati la inceput si totul va veni de la sine.
Buna. Poi ai putea sa te faci remarcata cumva...Ba chiar sa il si saluti.Si asa incetul cu incetul o sa ajungeti sa aveti o conversatie.Intreaba-l cate ceva. ex:ce faci? cat e ora? bafta
E evident ca te-a sagetat cupidon. fa tu primul pas daca-l mai vezi...saluta-l, fa-i un compliment, cu cat te misti mai repede cu atat mai bine. daca nu o sa faci nimic o sa-ti pui mereu intrebarea `daca?`
Probabil o parte din tine iti spune ca esti destinata sa fii cu el
nu acum serios, pare genul de tip timid caruia ii e frica sa nu se faca de rusine, in cel mai bun caz il abordezi tu.nu vad ce ai de pierdut, mai ales luand in considerare faptul ca nu-ti mai iei gandul de la el
Poate Incepi sa ai sentimente Pentru el... Incearca sa vorbesti cu el... intreaba`l Daca stie cat este ora [sau stiu eu.]
Poate amandoi aveti aceleasi sentimente Unul pentru altu!
Mult Succes!:-x
Tu ai cel mai corect raspuns! Pentru inceput zambeste-i discret sa vedem cum reactioneaza!