| Hellen94 a întrebat:

Sall! Spun ca sunt puternica si nu mai plang din orice si incerc sa imi pare valabila vorba aceea cu"mai sunt 5 dupa colt". Deci, azi m-am gandit sa-l testez pe prietenul meu impreuna cu sora sa care e colega mea.Si m-am drept o admiratoare de a lui. Bun! El a spus ca are prietena dupa ce l-am intrebat ca nu poate sa ne vedem ca e ocupat, nu prea are timp. Dar a zis ca o sa mai vrb pe seara pe mess dupa ce mi-a cerut un id inventat de mine.In fine in seara asta la tel mi-a zis ca sunt geloasa degeaba pentru ca ceruse idul pentru prietenul sau ca vroia sa faca misto si ala de asa zisa admiratoare. Apoi nu accept ideea cum ca el mi-a fi inchis telu, incerc in mintea mea sa imi creez orice alt scenariu dar nu asta.Inca astept sa imi spuna ca nu a mai avut baterie, in fine orice altceva dar nu asta. I-am spus ca n-am incredere suficienta in el si el a spus ca trebuia sa ii spun de la inceput. Spuneti-mi ce concluzie sa trag din toate astea? Nu vrea un alt final trist de relatie.Nu mai suport astea! Credeti ca el intr-adevar a fost tentat de aceea admiratoare? Funda! Astept sfatul vostru care imi e de mare nevoie acumsad

Răspuns Câştigător
| alina58 a răspuns:

Nu pot sa inteleg un lucru. De ce te legi la cap daca nu te doare? Nu mi se pare ok sa il testezi, daca relatia voastra nu se bazeaza pe incredere atunci mai bine va despartiti. Are si el nevoie de libertate, nu trebuie sa il ti in lesa. Daca nu sta langa tine, si iese cu altele, inseamna ca nu te merita si ca poti mai mult. Mult succes.

4 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Pune mana pe carte, ca nu urzica.

| Hellen94 explică:

Ce trist! Daca nu esti in stare sa dai un sfat nu te mai baga in seama.Nu cred ca te-am deranjat eu pe tine cu ceva.

| ccaattaaa a răspuns:

Nu stiu ce sa-ti spun...cred ca nu ii oferi prea multa libertate, incearca sa comunicati mai mult.

| Hellen94 explică:

M-am grabit si de aia am cateva greseli de exprimare. Oricum altii sunt mult mai praf.Eu am nevoie de sfaturi nu de critici in momentele astea.