Daca ti-a cerut sa o ajuti cu un euro inseamna ca s-a gandit ca o vei ajuta cu un euro.
Daca te ignora, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa accepti lucrul acesta.
Vezi ce poti face cu viata ta, nu o mai cauta. Daca va vrea sa se intoarca la tine, vei afla, ea stie ca iti doresti asta.
Ce paradox! Ai un user name cu numarul fiarei ceea ce s-ar crede ca emani multa putere in schimb te plangi ca a fugit gaurica. E simplu nu mai da 2 bani pe tine in schimb ii lipsesc finantele tale. Cum au mai zis si altii, daca te lasi folosit da-i bani si te vei alege cu iluzii. Cum zici ca esti playboy, ar fi coada de prietene. Hotareste-te, mergi mai departe si nu mai creea iluzii. Bafta.
Nu este vorba ca nu e coada sau ca mi-a fugit gaurica e vorba ca eu o vreau doar pe ia
Parerea mea e ca, pot sa spun? Sincer? Ca vrei sa-i faci ceva, sa te folosesti de ea, in obsesiile tale sexuale si de concurenta cu altii. Bine ca a fugit. Altfel te-ar fi deranjat ca vrea doar un euro fara sa-i pese de ce vrei tu.
Te-a intrebat macar cum mai esti? Ce faci?
Dupa 2 luni chiar ar fi normal. Acum depinde si in ce mod ti-a cerut 1 euro.
Poti sa o ajuti cu un euro si vezi ce asteptari sunt.
Daca te-a folosit uito, nu merita atentia ta.
Asteaptate la bine, fi pregatit de ce e mai rau.
traeste cu ralitatea si sa ai ca amanta speranta
ce vreau sa zic e ca nu stiu ce sa zic. in 5 ani ai ajuns sa o cunosti asa ca stii ce butoae sa apesi daca chiar o vrei inapoi.
Nu stiu... Pare dubios ca in loc sa-ti pui o poza de-a ta, alegi un tip straniu cu Playboy. Nu arati bine sau ai probleme de personalitate? Concluzie: vrea sa te foloseasca.
Tipul din poza eu daca nu crezi imi pot demostra
Nu stiu daca e locul tau sa judeci ce alege sa foloseasca cineva ca imagine
si ma indoesc ca ar avea probleme de personalitate tipul
Serios? hm...atunci felicitari. te sfatui sa stergi imaginea aia cu playboy de pe fundal: arata de parca le-ai iubi pe toate, nu pe una singura. daca ce-ai zis tu de sentimentele alea e pe bune, atunci sunt doua variante: ori inca mai tine si verifica daca tie iti mai pasa, ori varianta initiala (adica doar se foloseste). oricum, bafta!
Iti dai seama ca am zis-o la vrajeala. chiar nu-mi imaginam ca exista baieti care-si pun intrebari gen: "ce-nseamna daca fosta mi-a cerut un euro?" adica asemenea tipi ori intr-adevar tin la fata respectiva, ori sunt ratati.
Tu mai ai de crescut si de invatat pana sa faci astfel de judecati. iti imsginezi ca poate chiar tine la ea si este la capatul proverbialei "fringhii" daca a ajuns sa ceara sfaturi pe TPU. altfel daca ar fi fost ratat cum zici tu l-ar fi durut in "perspectiva" si ar fi trcut la alta.
Ma rog, a fost doar o parere. N-aveam decat o poza si un enunt pe baza carora sa pot trage niste concluzii. Unde mai pui ca n-am de unde sa stiu care-i situatia reala iar ce a scris el e ceva subiectiv.
Mai bine obisnuieste-te cu gandul ca nu o mai interesezi.Si ai grija sa nu devii pentru ea doar tipul care stie ca o ajuta mereu indiferent cata ignoranta ti-ar arata
A facut asta poate pentru ca stie ca tu tii mult la ea si ca esti capabil de a-i oferii orice ca doar o iubesti nu.Incearca sa vezi daca este asa si daca da atunci este clar.Totusi sper sa nu fie asa pentru ca daca te ignora trebuie sa accepti asta, desi asta doare cel mai tare. Oricum bafta!
PanteraRoz1997 întreabă: