| Crysty1996 a întrebat:

SAll TPU a o problema in fiecare sambata si duminica sau alta data si in restul saptamanii ma duc la fotbal si ii acolo un baiat ca ma enerveaza rau tot timpu se ia de mine zice " ai comentat ASu ce ca n-am auzit " chiar daca nu zic nimic si cand nu dau mana cu el zice catre mine " esti smecher nu vrei sa dai mana " si cand sunt in echipa cu el si nu joc bine ( nu sunt un jucator bun la fotbal) zice nu stii sa joci pleaca acas sau acum te lasi sa te dribleze si cred ca te trimit acas si alta data mai da in mine mie mi mila sa dau in el fiindca ii un copil mai sarac si stiu ca lucreaza cu ziua prin sat aa si inca ceva cand nu il bag in seama tot vine catre mine i ma impinge si din alea ce pot face adica ca sa ii fie frica de mine ca cred ca nu ii findca niciodata nu a dat in el FUNDA! VA ROG ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| BNSAV a răspuns:

Nu il baga in seama sau nu-i reprosa nimic cand spune aceste lucruri. Nu ai spus daca el e mai bun la fotbal decat tine... Antreneaza-te mai mult ca sa fii mai bun ca el,sa-l intreci,dovendindu-i ca esti mai sus. Sau daca nu, explica-i ca unii sunt mai priceputi la unele lucruri decat altii si ca si tu poti excela la alte capitole. Incearca sa te imprietenesti cu el ca sa se rezolve situatia mai rapid. Nu incepe o bataie pentru ca e de prost gust. Gandeste si actioneaza logic, ca un om matur. Nu-s eu prea bun la chestii de genu', sper ca te-am ajutat cumva.

1 răspuns:
| Snowy a răspuns:

Eu cred ca te place "cine se uraste se iubeste". De obicei, o mare partea din oameni, nu pot sa recunoasca ca iubeste pe persoana respectiva din cauza orgoliului, si isi descarca furia pe persoana iubita pentru ca tine la ea si vrea sa o tina departe. Fundita?batting eyelashes