Eu zic ca nu ar trebui sa-ti faci probleme. Iubitul tau stie ca esti plinuta cu haine sau fara!
FAPTUL ca esti plinuta ar trebui sa fie ultima ta problema.
Multor baieti le plac fetele plinute. Faceti mai putina lumina eventual. Dar nu esti cam micuta? Eu stiu...
Eu zic sa nu fii timida. Daca la el ar conta "fizic-ul" asa mult nu ar sta cu tine. Intotdeauna rusinea / cu rusinea pierzi. Asta cam peste tot. Deci nu fi rusinoasa!
Buna!
Nu fi timida. E corpul tau, daca iti place, nu te sfii sa-l arati. Sunt fete plinute care se ascund sub cat mai multe straturi de haine, dar si fete plinute carora le plac corpurile lor si vor sa-l arate(nu tuturor, nu intelege gresit).
Daca tu consideri ca esti pregatita sa te arati iubitului tau, fa-o. Daca el nu te place asa cum esti, atunci renunta la el, pentru ca sunt multi baieti care ar da sa aiba o iubita cu forme etc.
Deci, dupa parerea mea, nu ar trebui sa-ti fie rusine. Fii tu insati, arata-i corpul tau doar daca vrei si esti pregatita, dar daca nu(si nu-ti place cum arati), poti oricand sa anulezi lucrul acesta, sa mergi la sala sau ceva care sa te faca mai frumoasa(asta doar daca vrei). Succes!
Lămurește-mă puțin, la 16 ani te dezbraci în fața lui nu ți se pare că ești cam mica. Ma rog, dacă vrei sa o faci să nu îți fie jena. Daca tine cu adevărat la tine, iubitul tău nu ar rade s-au ti-ar zice ceva.