anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani, si peste cateva lunii o să devin tată. Cel mai urat lucru este că la vară iubita mea va pleca la tatăl ei in Franta. Vrea să o ia si pe cea mică, dar eu i-am spus că vreau copilu să ramana la mine pănă se intoarce, dar ea nu este deacord. Ce as putea face? PS: Cel mai bun sfat primeste FUNDĂ! happy

20 răspunsuri:
| Schatzyyyyy a răspuns:

L a16 ani,nu ti se pare ca esti mic,pentru a fi tata? Cam naspa situatia! E normal,ca,copilul sa stea langa mama lui,mai ales in primele luni, primul an! E ceva normal ca ea sa nu accepte sa ti-l lase, dar poate se intoarce in tara, sau mai mergi tu pe acolo, si il vei vedea!:*

| CuOrE23 a răspuns:

Dat fiind ca esti minor nu poti face prea multe, si daca faci prostia sa ajungi la politie e grav vei fi acuzat ca ai corupt o minora( asta daca si ea e minora) poti ajunge doar la o intelegere cu ea, sau cu parintii ei, daca cea mica este pe numele mamei, are tot dreptul sa o ia. deci in principui nu ai ce face din singurul dezavantaj ca esti minor
sper sa fie bine
succes

| neutrino a răspuns:

Peste doua luni si jumatate va fi deja vara si trebuie sa te hatarasti: ai copil sau vei avea un copil. Tu nu poti avea copilul, daca acesta va fi tot in burtica atunci cand mama va pleca din tara, cu acordul parintilor ei. Bineinteles, daca tu nu ai facut o glumita proasta, pentru a vedea cine te baga in seama.

| july00 a răspuns:

Sa mergi cu ea!

| Felys a răspuns:

Cum sa ramana la tine un sugar, esti tu capabil sa il ingrijesti, ai tu resursele financiare sa pui bona, esti un copil care nu gandeste si face prostii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Copilul trebuie să stea lângă mămica lui mai ales în primele luni.
Mai poţi merge pe-acolo să-l vizitezi.
Te pup!

| Z6 a răspuns:

Asteapta sa se intoarca. Nu stii cat de important e pentru o mamica sa stea primele luni langa copilul ei, sa-l alapteze. e foarte important, trebuie sa intelegi asta. Tu ca si tatic poti sa tii legatura, sa te interesezi, si sa-l astepti pe bebe.
Sa-ti traiasca!

| mona a răspuns:

Nu prea ai ce face decat sa o insotesti, accepti situatia, oricum nu te poti descurca cu un copil mic pentru ca tu insuti esti copil

| membrulcelmainou9238 a răspuns:

WTF "Am 16 ani, si peste cateva lunii o să devin tată."

tu te vezi ce scrii?
sau ce fel de parinti iresponsabili aveti?

Răspuns utilizator avertizat
| consilierultau001 a răspuns:

Ba tu esti nebun, unde este copilaria ta ma? mama nu pot sa cred cum sa faci asa ceva... frate nici nu ti-a dat parul la p _*_a si esti deja tata?

| EmEmmy a răspuns:

Avand in vedere de varsta pe care o ai nu cred nimic din ce spui.Un parinte normal care isi iubeste fiica si il intereseaza viitorul ei nu'i permite sa aiba copii de la 16, 17 ani. MINTI'!

| sharlyn a răspuns:

Buna,nu te judec ca ai 16 ani si vei avea un copil doar tu stii cum ai devenit tatic la 16 ani si tu stii ce ai in suflet sa trecem la intrebarea ta, daca iti permitii sa mergi si tu cu ea daca nu poti atunci lasa sa mearga cu copilul deoarece in primele zile, luni doar mama copilului stie cei mai bine pentru el-ea.Las-o sa plece cu copilul. Te pup.

| M4SOnIC a răspuns:

La 16 ani TATA O_o nu as vrea nici macar sa visez asa ceva

| M4SOnIC a răspuns:

Lasa`l in grija mamei

| Elenaa31 a răspuns:

Buna.happy Sa stii ca cea mica trebuie neaparat sa meargă cu mama ei. Nu cred ca ai tu sani sa o alaptezi.winking Daca vrei si ai posibilitatea, du.te cu viitoarea mamica. Copilul ar trebui sa aiba parte de ambii părinti. La fel si mama, are nevoie de ajutor tau.Totusi cred ca 16 ani nu este o vârsta foarte potrivita pentru a creste inca o viata. Dar asta este. S.a intamplat, nu ai ce face. Eu iti urez noroc si ai grija de tine, de viitoarea mamica si de copil.:* Multa bafta.love struck

| Morrígu a răspuns:

Iar iubita ta are 13 ani? Cum să fii tată? Ţi-a fătat vaca? drăguţ.

| adrianamara a răspuns:

La 16 ani tata? Cel mai bine fetita sa ramana la mama, mai ales ca e un bebe si are cea mai mare nevoie de mama sa. Oricum felicitari si sa fie sanatoasa si fericita!

| MrAnderson a răspuns:

Salut

Si ce-ai putea face tu, in calitate de tata, si un tata care la randul lui este un copil? E o ambitie personala, sau cum?
Un copil nu e o jucarie, prietene. Stiu a fost amuzant cand l-ati conceput, dar aici lucrurile sunt serioase.
Un copil are nevoie de ingrijire, de dragoste materna. Chiar daca si ea e la fel de tanara, altfel simte si se comporta ca mama.
Imi pare rau, dar nu sunt de acord. Lasa-l acolo unde e, si se va intoarce ea.

| TheAce a răspuns:

E o situatie destul de trista in care insa ai intrat si pe care trebuie sa o accepti. Cati ani are prietena ta? Probabil parintii ei stiu ce-i mai bine pentru ea si pentru copil acum. La urma urmei le va fi destul de greu sa aiba icnredere in tine cata vreme ai fost iresponsabil. E drept ca e vina amandurora insa e de inteles ce crede un parinte a carui fata a ramas insarcinata la o varsta atat de frageda. Trebuie sa accepti situatia si sa incerci sa faci tot ce-i posibil pentru a le arata parintilor ei ca esti responsabil si ca de acum te-ai maturizat. O vizita in Franta ar fi benefica.