| Alex1 a întrebat:

Am nevoie urgent de ajutor. dau funda si voturi! Vara trecuta eram in romania (acum sunt in grecia). Am cunoscut o fata pe nume Livia Andrea ea de prima data cand m-a vazut tot imi spunea iubitule asa din tro data eu nu-i dadeam importanta...am stat vreo zi inmpreuna toti cu prietenii dar nu vb aproape deloc. din ziua urmatoare nu am mai vazut-o de loc. A trecut 1 an si de atunci mi-am dat seama ca o iubesc imi placea foarte mult de ia si acum sufar in fiecare zi cand nu e langa mine de la anul o sa fie la noi la scoala in romania ce sa fac? cum as putea sa-i spun ca o plac si ca vreau sa fim impreuna plssss help!

3 răspunsuri:
| Vio199 a răspuns:

Hmmm...thinking complicat am nevoi de mai multe detalii pentru a te putea ajuta.Nu am inteles ea ti-a sp. doar o singura data ca te iubeste? cu ce ton ti-a spus asta (sa nu cumva sa te fi luat la misto), ea se tinea in continuare dupa tine cand tu nu o bagai in seama? Da`mi te rog frumos un mesaj cu povestea intreaga + raspunsurile de la intrebarile mele asa eu o sa te ajut de vei fi cu eawinking

| kessu a răspuns:

Intreab-o pur si simplu daca vrea...acum mai depinde si de la fata la fata.totusi convinge-o ca iti place mult de eahappy

| CristinaCrisy a răspuns:

Poate mai continua ea cu,, iubitule,,... daca nu incepi tu sa ii zici si isi va da seama ca o placi