| AnOnImUl321123 a întrebat:

Sall TPU
Am o intrebare si am nevoie de raspunsuri urgent.
Am nota 3 la mate si in teza am luat 4, de 3 stie maicamea dar cum fac sa ii zic de nota 4? Asa ca sa nu se supere prea tare happy Abia ca i-am zis de nota de 3 apai de 4 si mai ales ca e si in teza.ce sa fac? Degeaba ii zic ca invat mai mult pe sem. 2 ca nu mai tine "vrajeala" ca stie ca tot asa va fi. Mai vrea sa merg si la ore, dar mie nu imi place cum preda profa aia la care merg + ca e si urata si are cel putin 3 tone la degetu' mic laughing... Cum ii zic despre nota de 4 mamei? Va rog help me!
FUNDAAAA

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Spune-i ca deja ai progresat fata de nota 3: acum ai reusit sa iei mai mult.

| T0T a răspuns:

Pai nu cred ca se va supara atat de tare daca ai obisnuit-o deja. Dar ar trebui sa inveti, este pentru viitorul tau, se pare ca parintilor tai le pasa mai mult de viitorul tau decat tie. Cam ciudat, nu ti se pare?

| NoName0x0 a răspuns:

Esti cam imatur si de aceea nu ii poti zice nici de 4 in teza. Criteriile dupa care judeci oamenii si mai si inveti dupa ele sunt puerile! Profa ta nu va slabi daca te lasa corigent, dar nici nu va muri! Straduieste.te un pic si gata! Obtine un 6 pe semestrul 2!

| mary28032002 a răspuns:

Paii... poti sa astepti sa iei un 10 tot la mate sau la alta materie mai buna! Si cand ii spui de nota incepi cu cea mai mica :3 si dupa cea mai mare ♦! La inceput o sa fie putin nervoasa :3 dar dupa ce aude de nota mai buna o sa se calmeze ♦! Bafta happy