Păi în primul rând zii că îţi place ceea ce faci si mai insistă zicându-i că o să reuseşti şi că-ţi pasă de ceea ce faci!
Subscriu celor scrise de Iuliana, cu specificatia ca mai poti lucra la diferite firme desenand pentru ele, pentru publicitate sau pentru cartile pentru copii si din astea se scot bani frumosi. Parintii au si ei dreptate insa pana cand tu ajungi sa apuci calea asta, timpurile se mai schimba. Bafta!
Ai putea sa-i vorbeste despre arhitecti si designeri de moda. Informeaza-te si da-i exemple de oameni care au ajuns mari urmand astfel de scoli. Totusi o cariera o poti face si dupa liceul, daca faci meditatii la desen. Eu as zice sa te multumesti cu un curs in afara scolii si sa te gandesti mai bine pe viitor.
Paii. Nu vreau sa ma crezi rea. Dar mama ta are dreptate. In ziua de azi iti trebuie un job serios ca sa o duci bibe. Ascult-o pe mama ta ca stie ce zice! Si eu vreau s devin actrita, dar pe la ga asta imi mai trebuie un job. Nu pot fii actrita pana la 40 si cv de ani. Mama ta probabil te vrea undeva sus. Daca te duci la liceul de arte nu vad ce te-ai putea face. Decat profa de arta. Eu zic sa nu te lasi de asta:* dar pe langa arta sa mai faci ceva util. Mama ta stie ca poti mai mult, si nu vrea sa faci o alegere gresita:* daca vrei asta poate fi doar de distracie..adica o faci sa te simti tu bine, si sa te distrezi. Sau poti face ore suplimentare de arta in alta parte. Si usor usor sa devii cunoscuta si sa-ti vinzi operele. Cauti pe net. Oricum sfatul meu e sa nu te bazezi numai pe arta:* pentru ca nu vei ajunge foarte departe cu asta:*
Ps. Nu o lua in nume de rau. E doar u. Sfat pe care ti-l dau ptc nu vreau sa iti pasa rau mai tarziu.