| Mihai_Claudiu_1993 a întrebat:

am o problema grava ieri prietena mea mi-a dat papuci motivu nu ma mai iubeste. avem 2 ani si 2 luni de cand suntem impreuna. eu o iubesc enorm de mult. nu stiu ce sa mai fac. astazi am fost la ea pentru ca azi am fi facut 2 ani si 2 luni. i-am dus o floare in fiecare luna pe 27 ii duc cate o floare. ideea e ca azi am discutat la inceput plangea. dupa o tot faceam sa rada, ma hranit laughing) ideea e ca nu mia acceptat nici o sansa... ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| LaurAndrei a răspuns:

Eu cred ca inca mai simte ceva pentru tine asa ca incearca sa o recuceresti cat mai e timp. Ca sa nu o pierzi definitiv. Si eu nu cred ca ai putea sa treci asa usor peste cum a zis babyisabela pentru ca 2 ani si 2 luni e foarte mult nu poti sterge cu buretele atatea amintiri

11 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Un motiv are pentru care a luat decizia asta si cred ca trebuie sa respecti asta. Puteti ramane prieteni daca e de acord, si daca e sa va impacati in timp... daca nu, treci mai departe, nu are rost sa insisti unde nu mai e loc.

| IloveME a răspuns:

Dragoste cu forta nu se poate!
Refati viata! poate cand te.a vedea fericit va gandii diferit!

| faramatania a răspuns:

Ideea e, că și așa, chiar și cu o floare, poți să nu ai șanse prea mari, sau așa cum spui chiar deloc.Dar de ce repeți întrebarea asta în tot felul de variante? Eu ți-am mai răspuns, dar în cealaltă nu exista acea floare(care de fapt ți-a fost sugerată printr-un răspuns).Mai gândește-te poate scoți și a 3 a variantă. Toate bune și un 28 cu speranțe depline.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sinuciderea e intotdeauna o solutie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai asta este. Nu te mai iubeste, mergi mai departe. Cu forta nu se poate.

| Solsagan a răspuns:

Nu cred că eşti atât de guforşvsaifbjegfvb încât cineva nu se poate plictisi de tine.

| Melancolică a răspuns:

Dacă ea nu mai vrea, iubirea cu forţa nu se poate. Încearcă să treci peste mai există alte fete, poate mai bune decât ea. Nu cerşi a doua şansă de la nimeni.
Baftă!

| musickid440 a răspuns:

Las-o...nu te merita!
O sa suferi daca te tot rogi de ea..Viata merge inainte!

| valiboy87 a răspuns:

Poate are pe altcineva...winking

| Domnishoarathadulcedeea a răspuns:

Incearca sa accepti asta si sa nu o fortezi sa mai fiti impreuna spune-i ca vreti sa fiti prieteni daca nu te mai iubeste nu trebuie sa o fortezi sa te iubeasca (ai muult timp la dispozitie pentru orice fata in viata ta) si sa nu suferi niciodata cand o fata te paraseste ca mai rau iti faci.

| Mihai_Claudiu_1993 explică:

Faramatania... sunt nou pe TPU si am postat intrebarea de 2 ori din greseala prima oara n-am scris tot