Eu cred ca inca mai simte ceva pentru tine asa ca incearca sa o recuceresti cat mai e timp. Ca sa nu o pierzi definitiv. Si eu nu cred ca ai putea sa treci asa usor peste cum a zis babyisabela pentru ca 2 ani si 2 luni e foarte mult nu poti sterge cu buretele atatea amintiri
Un motiv are pentru care a luat decizia asta si cred ca trebuie sa respecti asta. Puteti ramane prieteni daca e de acord, si daca e sa va impacati in timp... daca nu, treci mai departe, nu are rost sa insisti unde nu mai e loc.
Dragoste cu forta nu se poate!
Refati viata! poate cand te.a vedea fericit va gandii diferit!
Ideea e, că și așa, chiar și cu o floare, poți să nu ai șanse prea mari, sau așa cum spui chiar deloc.Dar de ce repeți întrebarea asta în tot felul de variante? Eu ți-am mai răspuns, dar în cealaltă nu exista acea floare(care de fapt ți-a fost sugerată printr-un răspuns).Mai gândește-te poate scoți și a 3 a variantă. Toate bune și un 28 cu speranțe depline.
Nu cred că eşti atât de guforşvsaifbjegfvb încât cineva nu se poate plictisi de tine.
Dacă ea nu mai vrea, iubirea cu forţa nu se poate. Încearcă să treci peste mai există alte fete, poate mai bune decât ea. Nu cerşi a doua şansă de la nimeni.
Baftă!
Las-o...nu te merita!
O sa suferi daca te tot rogi de ea..Viata merge inainte!
Incearca sa accepti asta si sa nu o fortezi sa mai fiti impreuna spune-i ca vreti sa fiti prieteni daca nu te mai iubeste nu trebuie sa o fortezi sa te iubeasca (ai muult timp la dispozitie pentru orice fata in viata ta) si sa nu suferi niciodata cand o fata te paraseste ca mai rau iti faci.
Faramatania... sunt nou pe TPU si am postat intrebarea de 2 ori din greseala prima oara n-am scris tot