| OkiulDinUmbra a întrebat:

am o problema parintii mei sunt despartiti iar eu stau cu tata iar mama e in Spania eu pe ia nu o mai iubesc pentru ca m-a lasat singur 2 ani de zile aseara misa aratat in vis sub forma de stafie ma urmarea prin toata casa sper sa ma ma intelegeti m-am trezit la ora 6:30 dimineata si i-am multumit lui Dumnezeu ca a fost doar un vis ce pot face sa scap odata de ea?

Răspuns Câştigător
| TrueLoveWins a răspuns:

Sunt sigura ca mama ta chiar daca e la distanta mare fata de tine tot te iubeste. Nu trebuie sa o judeci pentru ca te-a lasat 2 ani, si mie mi s-a intamplat la fel parintii mei s-au despartit in timp ce mama era in Italia si eu am stat 4 ani fara ea, nu 2, iar tatal meu s-a recasatorit si femeia aceea atat a incercat sa mi-o scoata pe mama din suflet pana cand am reusit sa spun ca o urasc. Si la un moment dat eram in punctul cand puteam sa o pierd pentru totdeauna si nu stiu nici in zi de azi cum si ce s-a intamplat de m-am intors 180 de grade si am plecat de la tata la mama. sunt sigura ca in adancul sufletului tau ai plange daca s-ar intampla ceva cu mama ta chiar daca spui ca o urasti. Crede-me eu chiar te inteleg pentru ca la fel mi s-a intamplat si mie. Sfatul meu e sa nu te racesti asa mult fata de ea pentru ca totusi este mama ta. Incearca sa ai macar o relatie de prietenie sau amicitie cu ea.

2 răspunsuri:
| addictedformetal a răspuns:

Observ ca esti intr-o situatie dificila.Dar eu sunt de parere ca te iubeste in felul ei chiar daca te-a lasat singur 2 ani.Ce pot sa spun...mama mea a murit impreuna cu fratele meu cand aveam 7 ani. Acum as da orice sa o mai revad.As da orice sa mai fiu cu ea.Dar nu e posibil, stiu ca nu are nici o legatura cu povestea ta, dar gandeste-te ca mama ta traieste chiar daca e la distanta si te-a lasat.Nu stiu de ce, eu am foat mereu de parere ca nimeni nu ma poate intelege, ca nimeni stie cum e sa treci prin asa ceva(exceptand persoanele care au avut experiente ca ale mele, dar nu cunosc pe nimeni).Si mereu am foat suparata din cauza asta, nu stiam ce sa mai fac, inca mai sunt asa si incerc sa uit.Gandestete ca afost doar un vis..si nu il vei mai avea niciodata.Asta e tot ce iti pot spune.

| alevip a răspuns:

Nu o iubesti ca te-a lasat singura 2 ani? a mea m-a lasat singura 15 ani si cand ne am regasit a fost prea tarziu am pierdut-o dar acolo unde e ea sunt sigura ca m-a iubit la fel cum face si mama ta care inca traiste asa ca bucura-te de asta